Meny

Adminbloggen / Nyheter och uppdateringar

Nyheter och uppdateringar

I en uppgradering av admin som slutförts de senaste dagarna, har ett antal nyheter och förbättringar tillkommit. Dessa är:

• Ny widget: Relaterade artiklar
Skapa merförsäljning genom att relatera artiklar med varandra. När besökaren tittar på en specifik artikel i webbshopen, visas även förslag på liknande artiklar som kan vara av intresse. Det kan exempelvis vara artiklar som ingår i samma serie eller tillbehör som passar till den aktuella artikeln.

Se hur Bolagret tipsar sina besökare med relaterade artiklar här: http://bolagret.se/sv/articles/2.120.1999/jesper-forvaring
För mer information och pris om denna widget, kontakta E37.

• Webbshopen och admin kan nu även hantera paketartiklar (eller så kallade strukturartiklar). För närvarande stöds endast detta från affärssystemet Visma Administration.

• De olika lagersaldoprofilerna, d v s hur lagersaldot ska presenteras och huruvida artikeln ska synas eller inte vid slut i lager, kan nu ställas in per artikel. (Tidigare fanns bara en generell inställning för samtliga artiklar i webbshopen.)

• En ny statusvy visar hur mycket fil- och databasutrymme som används på webbhotellet.

• Inställningar för enhet och vikt har lagts till för varje artikelvariant. Normalt är enhet "Antal (st)", men enskilda artikelvarianter kan nu exempelvis köpas i kilo, meter, förpackning eller liknande. Både enheter och vikt hämtas från affärs-/butiksdatasystemet. Vikt kan dock även ställas in direkt i admin.

• Tre nya fält har lagts till i de allmänna inställningarna för en huvudartikel i admin. De tre fälten är undertitel, etikett och introduktionstext. Ett mindre tillägg i er webbshop kan dock behöva läggas till för att dessa texter ska visas.

Undertitel kan visas under produktens benämning på detaljsidan, etiketten på en tumnagelbild och introduktionstexten under en tumnagel- eller widgetbild.

I övrigt har diverse buggfixar även korrigerats.

Johan Andersson 2010-01-29 16:08

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss