Meny

Adminbloggen / Uppdaterad ordervy m.m.

Uppdaterad ordervy m.m.

• Uppdaterad ordervy
Du kan nu se vilka ordrar som har ett meddelande direkt i listan istället för att först behöva klicka dig in på den.
Du får även en varning på de ordrar där orderbekräftelsemailet av olika anledningar inte kunde skickas. Det för oss för övrigt in på nästa nyhet.

• Skicka orderbekräftelsemail
Du kan nu skicka ut orderbekräftelsemail direkt från administrationsstemet. Detta är bra i de fall orderbekräftelsemailet, av någon anledning, inte kunde skickas vid ordertillfället. Systemet håller reda på ifall mailet har skickats. Så länge en varning inte visas så har mailet gått iväg. Fel med leverans av orderbekräftelsemail pga omständigheter som systemet inte kan styra över, t.ex. skräppostfilter och liknande, syns inte i administrationssystemet.
Du kan också skicka orderbekräftelsemailet även om det gått iväg, om man nu vill det.

• Nyheter för innehållssidor
Tidigare kunde man inte aktivera en innehållssida vid skapandet utan man var tvungen att gå in på den igen och aktivera den.
Helt onödigt, egentligen, så nu kan man aktivera innehållssidan direkt om man vill det. Dessutom så visas nu innehållssidans URL för smidigare länkning. Den URL som visas är den länk som ska användas vid länkning internt på sidan. Om du vill skicka länken i t.ex. ett mail så ska din domän läggas till framför. För att se URL:en måste man dock skapa sidan först.
Johan Andersson 2010-03-12 18:17

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss