Meny

Adminbloggen / Tilläggsfunktioner för din webbshop

Tilläggsfunktioner för din webbshop

Du vet väl om att systemet innehåller en hel del funktioner som inte ingår som standard?
Här kommer en lista på alla extrafunktioner som finns i nuläget. Gå gärna igenom listan och se hur du kan förbättra din webbshop.

Du beställer nya funktioner genom att antingen ringa eller maila oss.
Tel: 08 - 587 667 90
E-post: info@e37.se

Widgets

- Klicklista
Besökaren ser en lista på de senaste artiklarna han/hon klickat på. Detta ger besökaren möjlighet att snabbt och enkelt kunna gå tillbaka till en artikel man tittat på tidigare, och förhoppningsvis köpa den.

- Bildspel i Flash
Ger möjlighet att skapa snygga bildspel med allt vad det innebär. Du väljer själv övergångar och effekter på varje enskild bild. Bildspelet kan byggas manuellt med egna bilder eller så går det att låta systemet bygga det åt dig utifrån nya artiklar, mest sålda artiklar eller ett fritt urval av artiklar. Systemet använder då automatisk artiklarnas bilder.

- Senaste statusuppdateringar från Twitter
Visar de senaste uppdateringarna från er Twitter.

Moduler

- Blogg
Ett enkelt, men kraftfullt, bloggverktyg med koppling till Facebook-funktioner för att  gilla/rekommendera och kommentera. Kan även användas som t.ex. nyhetsarkiv.

- Relaterade artiklar
Skapa merförsäljning genom att relatera artiklar med varandra. När besökaren tittar på en specifik artikel i webbshopen, visas även förslag på liknande artiklar som kan vara av intresse. Det kan exempelvis vara artiklar som ingår i samma serie eller tillbehör som passar till den aktuella artikeln.
Se hur Bolagret tipsar sina besökare med relaterade artiklar här: http://bolagret.se/sv/articles/2.120.1999/jesper-forvaring

- Orderhantering i administrationsverktyget
Gör det möjligt att sätta orderstatus, skriva ut följesedel samt skriva anteckningar på varje enskild order direkt i administrationsverktyget. Tillsammans med modulen "Kunder" så kan kunderna, visa "Mina sidor", se status på sina ordrar. T.ex. "Ordern packas" eller "Skickad".

- Kunder och kundinloggning
Möjlighet att registrera sig som kund i webbshoppen. Detta ger också tillgång till "Mina sidor" där man kan hantera sina adressuppgifter och se gamla ordrar. Tillsammans med modulen "Orderhantering" kan kunden också se aktuell orderstatus.
Som inloggad slipper man skriva in sina adressuppgifter då de redan är förifyllda.

- Filtrering av artiklar
Gör det möjligt att låta kunderna filtrera sig fram till vad man är ute efter. I varugruppen "Tröjor" kan man tänka sig att filtreringsbegrepp är storlek, färg och eventuellt mönster/tryck. Användaren klickar då bara i den storlek och de färger han/hon är ute efter. Systemet visar då de artiklar i varugruppen "Tröjor" som har de egenskaperna.
Exempel:
http://www.lannasport.se/sv/articles/2823/herr
http://bolagret.se/sv/articles/71/textil

- Extern artikeldata
Med hjälp av en excel-fil kan du på en artikel komplettera uppgifter som inte går att ställa in i affärs- eller administrationssystemet. Möjligheterna är oändliga! Vi anpassar efter ert önskemål.
Bolagret ger t.ex. skötselråd och materialinformation via extern artikeldata.
http://bolagret.se/sv/articles/2.232.140/ebba-3-sits-schaslong-tyg
Phoenix T-shirt visar en storleksguide på samma sätt
http://phoenixtshirt.com/sv/articles/2.21.2009/jr-tanooki-suit-super-mario

Övriga tillägg

- Extra språk
Första steget mot att börja sälja utomlands. I nuläget finns shoppen endast på svenska och engelska, men kan snabbt och lätt översättas till vilket språk som helst.

 - Extra valuta
Är precis vad det låter som. Kunder från Storbritannien ska kanske inte behöva betala i svenska kronor.

- Extra webbplats (shop-in-shop)
Med en (eller flera) webbplatser kan du dela upp din försäljning och anpassa utseendet på shoppen beroende på t.ex. vilken målgrupp du säljer till. Du kan även sälja ett helt annat sortiment på en helt annan domän.

Prisagenter

- Prisjakt
- Kelkoo

Vid önskemål om prisfiler till andra prisagenter - Kontakta oss!

Betalsätt

- Faktura genom fakturalösningen "PayByBill" från Gothia Financial Group AB
- Kortbetalning och direktbetalning via internetbank genom DIBS Payment Services betalväxel.

Vi bygger hela tiden ut systemet med nya funktioner så håll utkik!
Johan Andersson 2010-06-10 19:41

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss