Meny

Adminbloggen / Uppdateringar i administrationssystemet

Uppdateringar i administrationssystemet

Det var ett tag sen vi skrev något om utvecklingen av administrationsverktyget så här kommer en uppdatering.

- Facebook
Din shop kan nu bli fullt integrerad med Facebook. Det finns två Facebook-widgetar som kan placeras var du vill i webbshopen. Vill du att dina besökare ska kunna gilla en artikel i din shop? Lägg då in den på artikeldetaljsidan. Vill du att dina besökare ska kunna gilla din shop? Lägg då widgeten på startsidan.
Utöver "Gilla"-funktionalitet så finns det också möjlighet att lägga in kommentering via Facebook.

- Storlekstabeller / storleksguider
Ett stort problem för de som säljer kläder på internet är att man får många förfrågningar om storlekar, många returer pga plagg som inte passar när kunden får hem det. Nu kan du underlätta för båda dig själv och dina kunder. Med storlekstabeller / storleksguider kan du mäta upp dina artiklar och visa hur stora storlekarna faktiskt är. Du bestämmer själv vilka mått du vill visa.
Om du vill kan du koppla en viss storlekstabell till alla artiklar av ett visst varumärke eller matristyp automatiskt.
Funktionen fungerar självklart på alla matristyper. Så även om du inte har storlekar på dina produkter så kan du ändå ha glädje av funktionen för att visa annan information som skiljer de olika artikelvarianterna åt.

- Kreditupplysning via Gothia, direkt i administrationssystemet
Du som använder Gothia för fakturabetalning kan nu göra kreditupplysningar direkt i administrationssystemet. Kom ihåg att de ordrar som redan är lagda redan kontrollerats mot Gothia vid ordertillfället.

- DIBS-rapporter
Listan över DIBS-rapporter på varje enskiljd order har setts över. Nu ser du alltid den senaste rapporten överst i listan.

- Visning av pågående synk
Nu visas även pågående synkar i synköversikten.

- Standardvarugrupp på artikel
Listrutan där man väljer standardvarugrupp valde automatiskt den första varugruppen i vissa lägen. Detta har nu åtgärdats så man inte råkar spara en artikel med en felaktig standardvarugrupp.

- Prestanda
Många justeringar och ändringar har gjorts för att det ska gå ännu snabbare att arbeta i administrationsverktyget.

- Nya inställningar för skyltfönster
Det är nu möjligt att välja ett större antal artiklar man vill framhäva och sedan ställa in hur många som ska visas. Systemet slumpar då automatiskt fram det antalet artiklar från urvalet man gjort.
Johan Andersson 2010-10-11 14:02

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss