Meny

Adminbloggen / Nyheter

Nyheter

- Koppling till Unifaun Online / PacSoft
Unifaun Online är ett internetbaserat system för att på ett enkelt sätt låta dig hantera alla transporter. Med hjälp av denna koppling kan du med ett knapptryck exportera dina ordrar från oss till Unifaun Online. Kontakta oss för mer information och hjälp om hur du kommer igång.

Läs mer på Unifauns hemsida

- Kundvagnen sparas
Kundvagnen sparas nu i en cookie istället för i sessionen. Detta innebär att kunder som besöker din webbshop alltid behåller sin kundvagn. Som det var förut så försvann kundvagnen i samband med att sessionen slängdes (normalt efter 30 minuters inaktivitet). Dock så töms kundvagnen självklart när ett köp ägt rum.
Om du inte vill ha denna funktionalitet, kontakta oss för att återgå till den gamla lösningen.

- Kontroll av lagersaldo
Webbshopen kontrollerar nu aktuellt lagersaldo och förhindrar att fler varor än vad som finns i lager läggs i kundvagnen.
Denna kontroll görs även i kassan om man ändrar antal av någon vara.

- Beskrivningstext på betal- och leveranssätt
Det går nu att ange en kortare beskrivning på ett betal- eller leveranssätt. Detta visas sedan i samband med betal-/leveranssättet i kassan.

- Sortera betal- och leveranssätt
Det har tidigare varit möjligt att sortera betal- och leveranssättsgrupper. Nu går det även att sortera betal- och leveranssätten som ligger där i.
Johan Andersson 2010-11-05 16:15

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss