Meny

Adminbloggen / Låt dina besökare kommentera och tycka till

Låt dina besökare kommentera och tycka till

Nu finns möjligheten att koppla på kommentarer på bloggar och artiklar. Genom att låta dina besökare kommentera och ha åsikter om dina blogginlägg och artiklar så blir din sida mer levande och dina besökare kan hjälpa varandra, och på så sätt "sälja dina produkter åt dig". 

Om du redan har köpt shopmodulen Bloggar så kan du enkelt aktivera kommentarer på din blogg genom att i inställningarna för bloggen markera kryssrutan Aktivera kommentering. Du kan också välja huruvida du vill tillåta anonyma kommentarer, samt om du vill granska kommentarerna innan de publiceras i bloggen.

Vill du ge besökarna möjlighet att kommentera dina artiklar måste du först välja till modulen Artikelkommentarer och betygsättning. Modulen ger dina besökare möjlighet att kommentera och betygsätta artiklar. Betygsättningen görs på en skala mellan 1 och 5 och du kan välja om enbart inloggade kunder skall kunna betygsätta, eller om alla skall ha möjligheten till detta. Själva inmatningen av kommentarer görs via en widget som du lägger till på lämplig plats på artikeldetaljsidan. Inställningarna för artikelkommentarer hittar du på fliken Artikel under Shop - Allmänt på Kontrollpanelen.

Kontakta oss för att få prisuppgift och tillgång till modulen för artikelkommentarer!
Daniel Gamvik 2011-05-09

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss