Meny

Adminbloggen / Nytt i admin v.49

Nytt i admin v.49

Ny funktionalitet i orderlistan
Orderlistan visar nu som standard endast order som är klara. Om betalningen inte är slutförd eller om den är avslagen visas inte ordern i listan. Om man vill går det givetvis att se listan som förut genom att ändra sökkriterierna.
Ett nytt sökfält har lagts till för att söka upp alla order som lagts av en viss kund.
Det går även att visa enbart de order som fått en felkod satt på sig. Felkoden sätts för tillfället endast om Klarna rapporterar ett bedrägeriförsök, men i framtiden kommer den användas för fler ändamål.

Hantering av bedrägeriförsök via Klarna
I vissa fall när en kund väljer betalsättet Klarna flaggas ordern för manuell granskning hos Klarna. Detta har inte gått att se i administrationsverktyget tidigare. Om Klarna upptäcker ett potentiellt bedrägeri flaggar de ordern för manuell granskning och en särskild status visas på den. Webbshopen kommer fråga Klarna en gång i timmen tills en definitiv status gått att få. Ordern får då antingen statusen godkänd (falskt alarm), eller så blir den avslagen (bedrägeri). När en order är flaggad för manuell gransnkning går den inte att slutföra eller leverera.

Visning av widgetbredd
På varje widget visas nu dess faktiska bredd (i pixlar) i webbshopen. Detta är praktiskt när du behöver veta hur bred en widget kommer bli. Ett typiskt exempel är att man ska lägga in tre bilder i bredd. Då ställer man in att sidan ska ha tre kolumner, för att sedan börja ladda upp bilderna. Men hur vet man exakt hur breda de måste vara för att det ska se bra ut? Det har gått att inspektera HTML-koden i webbshopen för att få reda på det. Eller ringa oss.
Men nu går det alltså att se detta direkt när man skapat sin widget.

Nya inställningar på rabattkoder
Det går nu att ställa in det antal artiklar som måste köpas för att rabatten ska gälla. Denna inställning går givetvis att kombinera med övriga inställningar. Vill du skapa en rabattkod som kräver att man köper minst tre tröjor, så är det nu alltså möjligt.
Johan Andersson 2012-12-07 17:15

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss