Meny

Adminbloggen / Nytt i admin v.52

Nytt i admin v.52

Automatiska produktrekommendationer
Hur säljer man så mycket som möjligt till varje kund som besöker webbshopen?
Att manuellt koppla lämpliga relaterade artiklar till varje produkt är effektivt, men väldigt tidskrävande. Med vår nya intelligenta modul för E37 e-handelssystem kan du låta kunderna och besökarna göra jobbet.
Modulen sammanställer statistik från artiklar som visats eller köpts i samma order, köpmönster från återkommande kunder, övergivna varukorgar samt besökarnas beteende när de surfar omkring i sortimentet. Allt detta räknas ihop och ger automatiskt lämpliga produktrekommendationer, d.v.s. listor över vilka produkter som är relaterade med varandra.
Med 13 olika inställningar kan du anpassa modulens beteende så den fungerar klassiskt som "kunder som köpte, köpte även..." eller till att i första hand visa alternativa liknande produkter eller tillbehör.
I modulen ingår en widget som visar produktrekommendationer för en given produkt, t.ex. på artikeldetaljsidan.

PayPal
Det finns nu möjlighet att ta emot betalningar via PayPal. Kontakta oss för att komma igång!

Redigera adressuppgifter
Har kunden angivit fel e-post eller telefonnummer? Ställer det till problem vid t.ex. leveransavisteringar via Unifaun? Om du har modulen "Avancerad orderhantering" kan du nu redigera kundens adress- och kontaktuppgifter.

Manuellt val av fraktsätt i Unifaun
Tidigare har det gått att ställa in vilket fraktsätt i Unifaun som ska användas för respektive leveranssätt i din webbshop. Nu finns möjligheten att överstyra den för en viss order. Har kunden beställt något som går att skicka som brev? Nu är det bara att byta fraktsätt och leverera!

Lagersaldo för vald webbplats
Det går nu att se aktuellt lagersaldo för en viss produkt. Har du fler webbplatser, s.k. shop-in-shops, ser du lagersaldot för vald webbplats.
Johan Andersson 2012-12-28 17:27

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss