Meny

Adminbloggen / Nytt i admin v.20

Nytt i admin v.20

Ny betallösning, SveaWebPay
E-handelssystemet har nu en integration till betallösningen SveaWebPay. SveaWebPay är en betallösning från Svea Ekonomi. Lösningen omfattar betalsätten faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via bank. Kontakta oss om du vill veta mer om SveaWebPay.
Läs mer

Översikt över artikelexportfiler
E-handelssystemet har inbyggt stöd för export av artikeldata till externa tjänster. Som standard ingår filer till Prisjakt och Kelkoo. Dessa filer har fram tills nu endast varit synliga för oss på E37, som vi lämnat ut vid efterfrågan. Nu går det att se filerna direkt i admin.
Om du inte redan anmält din webbshop för indexering hos Prisjakt rekommenderar vi er att göra det direkt. För att underlätta har vi förberett en funktion för detta i admin. Klickan nedan för att komma till exportfilerna och anmälningsformuläret för Prisjakt.
Visa artikelexportfiler

Ny editor för layoutat innehåll och bloggar
För en tid sedan bytte vi ut den gamla editorn för innehåll på webbplatsen. Syftet var att göra det enklare att redigera innehåll på webbplatsen. Efter några veckors användning visade det sig att även den nya editorn hade sina brister. Vi har lagt mycket tid på att hitta, och implementera, den bästa editorn och tror oss nu funnit den, TinyMCE. Med användare som Microsoft, Episerver, Wordpress, Facebook m.fl. är det den största editorn i världen. Förhoppningsvis innebär det att det aldrig mer ska behöva bli några problem på den fronten.

Editor till beskrivningar
Utöver att redigera innehåll på sidor och blogginlägg kan man nu redigera beskrivningstexter i systemet med den nya editorn. Detta innebär att det är lättare att utforma t.ex. artikelbeskrivningar som man själv vill ha det, utan att behöva kunna HTML-kod.

Matristypers synlighet i filter
Det går nu att ställa in matristyper och taggars synlighet i artikelfiltret.

Se en kunds order i kundlistan
I webbshopens kundlista går det nu att se samtliga order en specifik kund lagt. Klicka på antalet lagda order för att se all information.

Johan Andersson 2013-05-17 14:33

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss