Meny

Adminbloggen / Nyheter i admin

Nyheter i admin

Förbättrad fjärrstyrning av synkronisering
Ni med modulen "Schemaläggning av synkronisering" har tidigare kunnat starta en synkronisering bara genom att klicka på en knapp i administrationsverktyget. Inom 1 minut har synken startat. Detta har vi nu ändrat så att synken startar direkt vid knapptryckningen. Administrationsverktyget har också koll på om synkroniseringsklienten är startad. Om klienten inte är igång visas information om det och det går inte att starta en synk från administrationsverktyget.

Ny artikelsökning för urval
Vid val av artiklar till t.ex. en widget eller relaterade artiklar används nu samma typ av autocomplete-sökning som i webbshopen (en tilläggsmodul, kontakta oss för mer information). Du söker helt enkelt efter den artikel du letar efter (artikelnummer, benämning eller varumärke) och får upp en lista med matchningar. Välj den artikel du önskar och du är färdig.

Möjlighet att exkludera artiklar från rabattkoder
Det är nu möjligt att exkludera artiklar från rabattkoder via varugrupp, varumärke eller tagg.

Sätt reapris på alla varianter av en artikel
Du var tidigare tvungen att sätta reapriset på varje individuell variant (färg, storlek). Detta är nu åtgärdat och du behöver bara sätta reapriset en gång. Du kan givetvis fortfarande sätta variantspecifika priser om du så önskar.

Johan Andersson 2014-04-22 18:23

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss