Meny

Adminbloggen / Uppdatering 2016-04-08

Uppdatering 2016-04-08

Sedan det senaste inlägget om uppdateringar i systemet skrevs har det hänt en hel del. Här följer ett urval:

Val av utlämningsställe i kassan
E37:s nya responsiva kassa har nu stöd för Unifauns tjänst "PickUpLocator", en webbtjänst som låter kunden, om de vill, välja valfritt utlämningsställe direkt när de lägger en order i webbshopen. För tillfället finns stöd för kompatibla fraktsätt från Postnord och DHL, men fler kan läggas till vid behov.

Omgjord orderdetaljvy
Vi har gjort om utseendet på orderdetaljvyn. Bland annat har information om betalning och leverans/frakt flyttat ut i högerkolumnen. Grundtanken med ombyggnaden har varit att koncentrera allt som har med ett visst område att göra till en och samma yta. Hör gärna av er till oss med feedback om ni har några synpunkter på den nya orderdetaljvyn.

Stora förändringar i orderlistan

  • Nytt verktygsfält som gör det möjligt att markera flera order samtidigt och t.ex. sätta en viss orderstatus på dessa. Med modulen "Avancerad orderhantering" kan man dessutom skriva ut följesedlar och kvitton för alla markerade order.
  • Vi har lagt till två nya filtreringsbegrepp, varumärke och leveranssätt. Dessa nås genom att klicka på "Fler alternativ..." i orderlistan.
  • Ordersummeringen i botten av orderlistan har utökats med två nya kolumner, säljkanal och snittordersumma.
  • Order från ett annat land än webbshopens hemvist markeras med en flagga i orderlistan.
  • Det har under en tid inte gått att spara en standardsökning. Detta är nu åtgärdat.

Stöd för fraktsättsspecifika tillval för fraktsätt i Unifaun
Tidigare har det bara gått att koppla webbshopens leveranssätt till något fraktsätt i Unifaun. Nu finns det även stöd att lägga till olika tillvalstjänster på respektive fraktsätt i Unifaun. Ett exempel är t.ex. kvällsleverans, ja eller nej, för fraktsätt P32, Postnord Hempaket. Vi har ännu inte lagt till stöd för så många inställningar, men hör av er till oss om det är någon särskild tillvalstjänst ni vill kunna sätta.

Nya inställningar på automatiska skyltfönster-widgetar
Det går nu att filtrera en automatisk skyltfönster-widget (t.ex. nya artiklar) på varugrupp och/eller varumärke. Perfekt för t.ex. "Nyheter från Adidas".

Information om dagens försäljning visas på alla sidor
Vi har lagt till information om dagens försäljning (i den valuta där det sålts mest) i sidhuvudet på alla sidor i admin för snabb åtkomst. Utöver totalsumman visas även antal order i den valuta där det sålts mest och totalt antal order i samtliga valutor som aktiverats webbshopen.

Möjlighet att ta bort artikelspecifika storlekstabeller
Denna funktion har tidigare inte funnits tidigare direkt via artikelregistret. Detta är nu åtgärdat.

 

Utöver ovan nämnda nyheter har vi sedan föregående artikel om systemuppdateringar gjort flera optimeringar och vissa mindre buggfixar i ehandelssystemet.

Johan Andersson 2016-04-08 16:30

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss