Meny

Adminbloggen / Nya och aktuella guider för november

Nya och aktuella guider för november

Intro till sökmotoroptimering (SEO)
Denna guide går igenom vad som kan påverka din webbplats placering i Googles sökresultat samt hur du kan tänka för att förbättra din placering och få mer organisk trafik. Guiden är riktad till dig som är ny på ämnet SEO och är tänkt som en lättläst introduktion.

November är här och Black Friday närmar sig!

Den 24/11 är det Black Friday, shoppinghelgen som brukar ses som startskottet för julhandeln. Om du ska prissänka varor så är det viktigt att göra det på rätt sätt för att få maximal exponering på till exempel prisjämförelsesajter så som Prisjakt. Läs därför guiden Ska jag använda en kampanj eller genererade priser? för att få full koll på för och nackdelar med olika typer av prissänkningar.

Om du kommer att ha kraftig prissänkning på några få produkter som du kommer att marknadsföra hårt, tänk då på att arbeta extra mycket med att välja ut bra relaterade artiklar för dessa varor.

Bygg lojalitet genom att också framhäva dina vanliga USP:ar (Unique Selling Points). Eftersom Black Friday förhoppningsvis kommer att dra in många kunder som inte handlat hos dig förut så är det värt att där du presenterar kampanjen även skriva ut saker som alltid gäller i din butik. Till exempel "Under Black Friday får du 10% rabatt på hela vårt sortiment! Som vanligt erbjuder vi snabba leveranser och fri frakt inom Sverige för alla köp över 499 kr."

Pelle Nyrén 2017-11-01 14:50

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss