Meny

Adminbloggen / Två nyheter i E37 Triton

Två nyheter i E37 Triton

Talaria
Vi har nu lanserat Talaria, ett nytt tema för din webbshops e-postmallar. Utöver att ha en uppdaterad design blir din webbshops e-postutskick med Talaria responsiva. Det betyder att de får ett utseende som är optimerat för den skärm kunden använder för att läsa mejlet, oavsett om den skärmen är på en mobiltelefon, surfplatta eller en dator.

Talaria ger dessutom inbyggt stöd för att visa om val av utlämningsställe på orderbekräftelsen för de butiker som använder tjänsten PickUpLocator ifrån Unifaun, något som tidigare krävde en manuell redigering av mallen.

Det nya temat ingår för alla E37s kunder. Instruktioner för att byta till Talaria finns på vårt helpcenter.

Presentkort
En annan nyhet är vår e-handelsmodul för presentkortshantering. Med modulen kan du sälja, ta emot och hantera elektroniska presentkort i din webbshop. Sålda presentkort ges när köpet slutförts en slumpad kod av bokstäver och siffror som direkt e-postas till kunden. Dessutom går det att konfigurera så att ytterligare e-postutskick av presentkortskoden görs tillsammans med en personlig hälsning till den kunden vill ge presentkortet. Detta mejl kan tidsinställas att skickas vid ett datum och klockslag kunden själv anger vid köpet, så att mottagaren på så vis kan få det på till exempel sin födelsedag. 

Med modulen finns all logik som behövs för att sälja, hantera och lösa in presentkort. Modulens logik fungerar precis som du och dina kunder skulle förväntar sig att presentkort ska fungera, det vill säga som ett betalsätt. Det betyder bland annat att det går att använda presentkort för att betala både delar av köp eller hela köp och det är heller inga problem att använda dem för att betala fraktkostnader eller avgifter för till exempel postförskott. I admin kan du konfigurera hur lång giltighetstid du vill att korten ska få samt vilket format och eventuellt prefix koderna ska få. Givetvis har presentkortskoderna inget värde innan köpet har slutförts. 

Pelle Nyrén 2020-02-12

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss