Meny

Adminbloggen / E37 söker fler medarbetare

E37 söker fler medarbetare

Just nu söker vi på E37 följande nya medarbetare:

Webbdesigner inom e-handel (vikariat)
Är du webbdesigner med ett brinnande intresse för e-handel? Vill du hjälpa företag och butiker att förbättra sin lönsamhet på nätet?

Som webbdesigner och frontend-utvecklare arbetar du primärt med att implementera webbshopar för våra nya e-handelskunder, utifrån skisser och anvisningar från AD/formgivare. Du kommer att driva flera parallella implementationsprojekt, både små och stora, baserade på E37s egenutvecklade e-handelssystem. Det innebär att använda E37s .NET-baserade webbramverk och komponenter för e-handel i Visual Studio. (Vi arbetar med allt från responsiva mobilgränssnitt till mer traditionella webbgränssnitt.) Arbetet utförs i nära kontakt med både kunderna och övriga roller i E37s organisation. Rollen kan vara mycket utvecklande då man ställs inför alla slags problemställningar inom design, webbproduktion och e-handel hos olika typer av säljande företag.

Läs mer på https://www.e37.se/sv/webbdesigner-inom-e-handel-vikariat

Teknisk support och techwriter inom e-handel
Är du både teknisk och pedagogisk med ett brinnande intresse för e-handel? Vill du hjälpa företag och butiker att använda e-handelsteknik på rätt sätt för att förbättra sin lönsamhet på nätet?

I den här rollen arbetar du primärt med att ge teknisk support och utbilda våra e-handelskunder som säljer på nätet med E37s e-handelsplattform. I arbetet ingår både att utbilda och lösa supportärenden för enskilda kunder samt ta fram allmänna guider och manualer till E37s hjälpcenter. Din uppgift blir att vara den pedagogiska bryggan mellan e-handelsteknik som kan verka komplicerad och kundens perspektiv. Att besvara e-handlarens frågeställningar och se hur tekniska lösningar kan uppfylla deras behov och önskemål. Därför är en viktig egenskap för tjänsten att kunna uttrycka sig pedagogiskt i tal och skrift. Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom IT eller e-handel. Arbetet utförs i nära kontakt med både kunderna och samtliga roller i E37s organisation. Rollen kan vara mycket stimulerande och utvecklande då den ger ett helhetsperspektiv på e-handel, från teknik till affärer, inom våra kunders olika branscher.

Läs mer på https://www.e37.se/sv/teknisk-support-och-techwriter-inom-e-handel

Daniel Gamvik 2021-05-12 12:15

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss