Meny

Adminbloggen / Kommande uppdatering av kassans utseende för betalsätt och leveranssätt

Kommande uppdatering av kassans utseende för betalsätt och leveranssätt

Från och med 2022-03-09 så kommer kassans utseende att uppdateras för alla E37-butiker. Du kan redan nu se hur din butiks kassa kommer att se ut efter uppdateringen genom att lägga till
?beta på slutet av din kassas URL.

Vad behöver du göra innan uppdateringen?

För många av våra e-handlare kommer svaret på vad som behöver uppdateras bli "Inte mycket alls". Men för att veta om något behöver ändras så behöver du ändå göra en genomgång av din kassa i admin, och förhandsgranska hur den nya kassan kommer att se ut.

Vi har en guide i helpcenter som går igenom hur du lättast gör det, och saker att tänka på.

Vad ändras och vad är nytt?

  • Val av utlämningsställe flyttas upp  Allt fler leverantörstjänster låter kunden göra ett val av utlämningsställe. I nuläget hamnar detta val nedanför informationen om leverantören, vilket på en mobiltelefon ofta är för långt ned. Med en lång info-text om leverantören så kommer kunder på mobiler behöva skrolla ned för att kunna se informationen de egentligen vill ha först: Vart kan mina varor levereras?

  • Kassan slutar visa upp grupper för betal- och leveranssätt  Grupperna för betal- och leveranssätt resulterade i att det blev onödiga upprepningar i kassan de kassor som inte hade tillräckligt många olika val för att en gruppering skulle behövas. Grupperna gav dessutom flera fält i admin som mest gjorde att det blev jobbigt att sätta upp kassan, och fälten tillförde inte så mycket. Den uppdaterade kassan kommer därför inte längre visa upp titeln på grupperna och infotexterna om grupperna.

  • Nytt fält Extra information för leveranssätt och betalsätt. Ett fält som bara visas när leverans- eller betalsättet är valt. 

  • Nya ikoner och automatiska logotyper för leverans- och betalsätt  Med uppdateringen kommer nya små runda logotyper för leverans- och betalsätt.

    En relaterad uppdatering i admin låter dig för alla leverantörer av betal- och leveranstjänster som butiken har kopplingar till välja dessa logotyper genom det nya förinställda valet Automatisk för listrutan Ikon.

  • Kassaetiketter – Du kommer nu kunna lägga till kassaetiketter på både betal- och leveranssätt. Kassaetiketter är korta färgade text-markeringar som ser ut lite som taggar, som visas för de betal- eller leveranssätt du sätter dem på. Kassaetiketter är dock till skillnad ifrån taggar inte länkande.
E37 Support 2022-01-31 14:50

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss