Meny

E-handelsbloggen / Full fart på E37!

Full fart på E37!

Det är dags för oss att dra upp ridåerna och hälsa dig välkommen till vår blogg!

Syftet med bloggen är att hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss samt att bidra med e-handelsrelaterade nyheter och tips

Ordspråket ”Skomakarens barn går alltid barfota” har stämt in på oss på tok för länge, men nu börjar saker och ting äntligen ta fart på E37.  Idag lanserade vi vår nya hemsida, något som vi alla på E37 sett fram emot.  Vi har blivit aktiva i Sociala medier så som Facebook och Twitter, och nu har vi börjat blogga också.  Att vara en del av E37 är verkligen roligt just nu, och framtiden ser ännu roligare och ljusare ut!

Idag fick vi i uppdrag att göra Sveriges sexigaste e-handel. Mer om det kan vi inte berätta just nu men det ska verkligen bli kul att få presentera projektet framöver.

Under våren stärker vi vår redan starka relation till våra partners. Den första gemensamma aktiviteten gör vi tillsammans med Gothia Financial Group (PayByBill) och DdD Retail. Vi kommer att ställa ut tillsammans på easyFairs® BUTIKSLEVERANTÖR  den 23-24 mars på Kistamässan.  Välkommen till vår gemensamma monter L:15!

Mercedes Karacsony 2010-03-10 17:32Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss