Meny

E-handelsbloggen / STUK.se – ett gemensamt projekt med flera partners

STUK.se – ett gemensamt projekt med flera partners

För ett par veckor sedan lanserade vi en webbutik för STUK.se, som är en ledande aktör på den svenska jeansmarknaden. Sedan dess har vi fått mycket positiv feedback från både kunder, partners och andra trevliga människor. Framförallt har man reagerat på att den är så annorlunda layoutmässigt och att den verkligen speglar den fysiska butiken. Den typiska STUK-känslan har lyckats appliceras även på webben! För oss är det roligt att verkligen kunna påvisa att vi inte är beroende av designmallar. I det här projektet är det inte vi som står för layouten utan Göteborgsbaserade designbyrån Republic Factory. STUK.se hade redan ett inarbetat samarbete med Republic Factory när de kom i kontakt med oss.-Vad gäller samarbetet med E37 så tycker jag det funkat bra. Vi stod för designen och kodade även upp html/css i projektet. Oftast måste vi hålla oss inom vissa ramar när vi samarbetar med e-handelsleverantörer men med E37 kände oss väldigt fria i designarbetet, säger Anders Wideskott Republic Factory.

David Bjärne som är projektansvarig för STUK.ses e-handelssatsning är också mycket nöjd med samarbetet.

-Jag har jobbat med många system tidigare och är överraskad över det mycket enkla och grafiska gränssnittet. E37:s administrationsverktyg är både kompetent och stabilt. Dessutom är det enkelt att komma igång med det. Under projektets gång har jag fått snabb hjälp om jag fastnat med något och jag tycker de har bra koll på allt, säger David Bjärne .

Ja, vad mer kan man säga? Vi är verkligen jätteglada över att det blivit ett så lyckat projekt. Men det är inte slut än, det är nu det hela börjar på riktigt egentligen. Nu ska försäljningen få fart och då gäller det för STUK.se att ta till alla goda marknadsföringsverktyg som finns. Självklart står vi till förfogande för att hjälpa dem vidare i den spännande e-handelsvärlden.

Ett stort tack till Squid Butiksdata som förde oss samman och som webbutiken har koppling till.

Och du, glöm nu inte att gå in och shoppa på www.stuk.se!
Mercedes Karacsony 2010-05-21 13:50Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss