Meny

E-handelsbloggen / Lyckad lansering av e-handel

Lyckad lansering av e-handel

Lampan i Uddevalla lanserade i Maj 2011 en e-handelsbutik för att stödja den lokala butiksförsäljningen som finns i Uddevalla. Redan efter två månader hade hela satsningen betalat sig och nu närmar sig e-handelsbutiken en kvarts miljon i omsättning varje månad.

Anders Sjöberg, vVD och e-handelschef för Lampan, kommenterar: "Vår lansering av e-handelsbutiken har gått över förväntat. E-handelsbutiken ger oss stora möjligheter att nå nya kunder på större marknader. Vi är inte längre begränsade till den lokala marknaden runt om Uddevalla.”

"Vi beräknar att öka vår omsättning i år med ca 40 % med hjälp av vår e-handelsbutik”

"Vi har en webbplats i världsklass och en skalbar verksamhet som möjliggör kostnadseffektiva lanseringar på nya marknader. Vi kan lansera över stora områden och rikta fokus mot de marknader som svarar bäst på vårt erbjudande. Vårt mål är att bli en globalt välkänd destination för belysning och heminredning." Bolaget kommer initialt att fortsätta marknadsföra sig själv genom Internet-kampanjer, affiliate-marknadsföring och mediepartnerskap.

Om Lampan.se

Lampan.se har Sveriges bredaste sortiment för belysningsmedvetna män och kvinnor mellan 25 och 60 år. Lampan.se inspirerar med produktnyheter varje dag från några av butikens stora antal olika varumärken.

www.lampan.se
Peter Andersson 2011-11-25 09:14Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss