Stäng

Meny

E-handelsbloggen

God Jul & Gott Nytt År!
Vi på E37 önskar er God Jul och Gott Nytt år! Vi firar julen med att lansera en ny modul avsedd att ge dina besökare möjlighet att hitta fler produkter i din webbshop utifrån ett antal urvalskriterier.
den 21 december 2012 15:51 av Daniel Gamvik
Besök E37 på Distanshandelsdagen
Nu är det mindre än en månad kvar till årets distanshandelsdag går av stapeln – en mötesplats för hela e-handelsbranschen. Den 15 november finns vi på plats i Borås, besök oss i monter 37 där vi visar E37 e-handelssystem och nya e-handelsfunktioner.
den 22 oktober 2012 16:21 av Peter Kansell
Barnbutiken Lilla W ökar satsningen på nätet med ny grafisk profil och design
Pressmeddelande 2012-10-17. Hur överlever en småföretagare med en nischad butik i en småstad? För Lilla W är svaret att satsa helhjärtat på nätbutiken. I fredags nylanserades lillaw.se och E37 har bidragit med redesign av gränssnittet, optimerad navigation och flera nya e-handelsmoduler.
den 17 oktober 2012 av Fredrik Karlsson
Hur säljer man produkter på nätet som måste anpassas och konfigureras av kunden?
Alla webbshopar säljer inte enkla ”färdiga” produkter som t.ex. böcker, film, skor eller inredningsprylar. Många säljer mer komplicerade produkter som måste anpassas av kunden vid köptillfället, med t.ex. tryck, gravyr, mått, vikt, längd eller valbara tillbehör som påverkar totalpriset. Vi går igenom de problem man ställs inför, och berättar hur fyra e-handlare har löst problemen med hjälp av en webshop från E37.
den 4 oktober 2012 av Fredrik Karlsson
Optimera dina rutiner för att leverera i tid
Det finns få saker som irriterar en e-handelskund så mycket som sena leveranser, framförallt om man som kund har en specifik deadline att passa med sitt förväntade varuinköp. Med minskade marginaler inom nästan alla e-handelsbranscher brukar snabb frakt kunna vara en avgörande konkurrensfördel.
den 20 september 2012 10:27 av Christopher Ekström
Ny lansering – vi önskar HG Design lycka till!
I veckan har HG Design lanserat sin nya webbshop med stora delar av världen som målgrupp. HG Design tillverkar och säljer stickers/dekaler med inriktning på motocross och erbjuder även skräddarsydda dekaler. Beställning av produkter som anpassas och konfigureras av kund ställer särskilda tekniska krav på e-handelssystemet.
den 12 september 2012 10:33 av Fredrik Karlsson
Kundcase: Woolrich Store kombinerar webbutik och fysisk butik för bästa lönsamhetKundcase: Woolrich Store kombinerar webbutik och fysisk butik för bästa lönsamhet
Läs om de viktigaste framgångsfaktorer som ligger bakom succén för Woolrich Store. Tydliga storlekstabeller på nätet, flexibel internationell handel och integration med butiksdatasystemet Retail Pro från Retail Store är nyckelfaktorer.
den 7 september 2012 15:52 av Fredrik Karlsson
5 enkla sätt att använda rabattkoder för att generera trafik & hitta nya kunder till din webbutik
Social Media Marketing (SMM) är ett begrepp som blivit allt viktigare inom e-handel. För att nå ut i sociala medier och premiera länkar till din webbutik kan man utnyttja rabattkoder på smarta sätt. Länkarna ger fler besökare, höjer din PageRank i Google och ökar din försäljning. En rabattkod kan ge innehavaren fri frakt, ett fast belopp eller en procentsats i rabatt. Rabattkoder är en av många inbyggda funktioner i E37 e-handelssystem som ger stöd för Sociala medier-marknadsföring.
den 5 september 2012 14:21 av Peter Andersson
Skhoop relanserar sin webbshop med redesign och ny kollektion
Den 1 september slog Skhoop i Åre upp dörrarna till sin webbshop för vintersäsongen. E37 har hjälpt till med en total redesign och modernisering av gränssnittet.
den 4 september 2012 17:06 av Fredrik Karlsson
Udéns tog steget från postorder till integrerad webbshop
Pressmeddelande 2012-09-03. Udéns Postorder AB är specialister på hörbatterier och tillbehör till hörapparater med över 30 års erfarenhet. Under sommaren 2012 har Udéns storsatsat på Internet som försäljningskanal med hjälp av e-handelsleverantören E37 och designbyrån Söderhavet. Samtidigt förnyade man den grafiska profilen, optimerade hela beställningsflödet och resultatet är redan en succé.
den 3 september 2012 11:02 av Fredrik Karlsson