Meny

E-handelsbloggen / Braksuccé för Leilas konceptbutik på nätet

Braksuccé för Leilas konceptbutik på nätet

I måndags eftermiddag slog den välkända författaren och TV-kocken Leila Lindholm upp portarna till sin efterlängtade konceptbutik på nätet, www.leilasgeneralstore.com. Det blev en braksuccé som slog alla förväntningar. Med över 17 000 fans på Facebook, drygt 3000 följare på Twitter samt en mycket välbesökt blogg hade man så klart höga förväntningar, men att försäljningen skulle få den raketfart som den fick hade ingen kunnat drömma om.

Projektet satte fart strax före jul och sedan dess har E37 i nära samarbete med Leila och hennes medarbetare jobbat för fullt för att uppnå det önskade resultatet.

Försäljningen tickade igång för fullt redan de första minuterna efter lanseringen och redan efter första dygnet hade investeringen i e-handelsplattformen betalat sig. Statistiken visar att varje unik besökare i genomsnitt stannar i 10 minuter och varje kund handlar för i snitt ca 1000 kr.

Leila berättar att hon är överväldigad av det enorma intresset.

- Vi tänkte att vi skulle smyga igång det hela. Det här med e-handel är ju något helt nytt för oss så vi tänkte att vi väntar med att slå på stora trumman tills vi känner oss säkra på logistiken. Nu blev ju intresset enormt i alla fall och det får vi ju se som ett angenämt problem. Vi får helt enkelt lära oss snabbare och sätta in extra resurser.

Troligtvist är följande faktorer nyckeln till den framgångsrika lanseringen:
• Ett starkt och välkänt varumärke.
• Tilltalande produkter som varit efterfrågade av läsarna.
• Leilas böcker har sålts i hundratsentals exemplar och är utgivna i över femton länder.
• En unik design och stil som bygger på Leilas helhetskoncept kring program, böcker och all typ av marknadsföring.
• Marknadsföring via sociala medier och PR.
• Lättnavigerad webbutik, byggd på E37s effektiva e-handelskoncept.
• Snabbkassa/enstegskassa med de vanligaste säkra betalsätten.

Leilas konceptbutik finns idag på svenska och engelska och man erbjuder leverans till ett femtontal länder. Med E37 e-handelssystem är det enkelt att steg för steg lansera konceptbutiken på fler marknader.

 Vi önskar Leila fortsatt lycka och framgång med sin konceptbutik!

Mercedes Karacsony 2012-03-16Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss