Meny

E-handelsbloggen / Skhoop relanserar sin webbshop med redesign och ny kollektion

Skhoop relanserar sin webbshop med redesign och ny kollektion

Den 1 september slog Skhoop i Åre upp dörrarna till sin webbshop för vintersäsongen.
E37 har hjälpt till med en total redesign och modernisering av gränssnittet.

Skhoop är ett svenskt varumärke med bas i Åre och passion för skidåkning och uteliv. Företaget designar och producerar kläder och accessoarer för tjejer och kvinnor. Viktiga ingredienser i skapandet av kollektioner är att hitta kombinationer av nytänk och innovativ funktion, bra material och härliga färger. Produkterna säljs dels via återförsäljare, dels via den egna webbshopen.

En av tankarna bakom redesignprojektet var att lyfta fram Skhoops nya vinterkollektion i skyltfönstret på startsidan. Speciellt vill man använda webbplatsen för att lyfta fram de nya modellerna - kjolar i ull, ett bredare merinoullsortiment och Skhoops långa dunkappa. E37s bildspelsmodul spelar en viktig roll på startsidan genom att förmedla den rätta Skhoop-känslan i form av imagebilder med budskap på.

I modevärlden är det självklart att regelbundet skylta om i sin butik för att modernisera och visa förnyelse, och det bör man tänka på även i sin webbutik. Med E37 publiceringsverktyg kan man enkelt sköta den löpande uppdateringen av sidorna på egen hand, men vi på E37 hjälper gärna till när det är dags för en större omdesign.

Ytterligare en ny varumärkesbyggande satsning på webben är ”Skhoop Sisters” där man kommer att kunna följa några utvalda personer som testar och hjälper till att utveckla Skhoops produkter.

Webben öppnar en stor tillväxtpotential för ett litet varumärke med hela världen som målgrupp. Utöver att kommunicera med återförsäljare och kunder i andra länder kommer Skhoop steg för steg att öppna webbshopen för slutkonsumenter i fler länder. Ytterligare en spännande möjlighet är att klona hela webblösningen och tillhandahålla en färdig ”konceptshop” till Skhoop-partners i andra länder.

Spana in www.skhoop.se om du vill ha lite vinterkänsla redan nu...

Taggar: redesign
Fredrik Karlsson 2012-09-04 17:06Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss