Meny

E-handelsbloggen / Ny lansering – vi önskar HG Design lycka till!

Ny lansering – vi önskar HG Design lycka till!

I veckan har HG Design lanserat sin nya webbshop med stora delar av världen som målgrupp.
HG Design tillverkar och säljer stickers/dekaler med inriktning på motocross och erbjuder även skräddarsydda dekaler samt Iphone-dekaler med unikt egentillverkat lim. Beställning av produkter som anpassas och konfigureras av kund ställer särskilda tekniska krav på e-handelssystemet.

Henrik Gustavsson på HG Design berättar om varför han valde E37 som e-handelsleverantör:
- Min gamla webbshop var föråldrad och byggde på ett e-handelssystem där det var alltför dyrt eller svårt att få kontinuerlig vidareutveckling. Beslutet att byta upp mig blev enkelt då jag fick ett tips från en branschkollega som har en både komplicerad och framgångsrik webbshop baserad på E37 e-handelssystem. E37 kunde uppfylla mina krav på allt från integration och smidig internationell handel till konfigurerbara produkter. Dessutom ville jag ha en helhetslösning med blogg, dokumentarkiv och publiceringsverktyg för hemsidan helt integrerat i webbshopen. 

För att kunna inhämta all information från kunden vid försäljning av skräddarsydda dekaler använder HG Design modulen "tillvalsmallar" i E37 e-handelssystem. Den möjliggör att man definierar speciella artikelmallar i webbshopen, där kunden får mata in data och göra val vid anpassning av sin personliga produkt. Kundens val och data följer sedan med den inköpta artikeln genom varukorg, kassa och orderbekräftelse.
Ett exempel på en skräddarsydd dekal hos HG Design finns här:
http://www.hgstickers.com/sv/articles/2.3028.6241/hg-design-nbrplate-decals-skull

Vad gäller försäljning utomlands har HG Design tänkt stort redan från början. Webbutiken innehåller två språk och två valutor och är öppen för tiotals länder. Som betalsätt används Paypal och Klarna, och för transporterna utnyttjas DB Schenker Parcel. För att enkelt kunna ta ut rätt fraktkostnad för alla olika länder har Schenkers 8 fraktzoner lagts upp identiskt som s.k. ”landgrupper” i webbshopens modul för internationell handel.
- Det ska bli spännande att följa hur stor försäljningsökningen blir med en ny modern webbshop och internationell satsning... berättar Henrik. Med E37 e-handelssystem kan jag enkelt expandera steg för steg med fler språk, valutor, betalsätt och länder. Jag har aldrig haft en leverantör som är så tillgänglig och aktiv i att hitta lösningar till mina problemställningar.

Fredrik Karlsson 2012-09-12 10:33Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss