E-handelsbloggen

E-handelsbloggen

Superfilter uppfyller kraven hos dagens e-handelskunder – del 2

Här går vi igenom några exempel på webbutiker som utnyttjar E37s produktfilter för att öka försäljningen genom att hjälpa kunderna att hitta rätt.
Barnbutiken Lilla W förbättrar urvalsmöjligheterna med filtrering på storlek och åldersgrupp.
Sportbutiken Länna Sport skapar en god köpguide med filtrering på olika produktegenskaper per varugrupp.


Lilla W säljer barnkläder med smart storleksfilter


Barnbutiken Lilla W använder E37s filtermodul för att ge kunderna bättre urvalsmöjligheter i det breda sortimentet av barnkläder. Det används både som kategorifilter i varugrupperna, som sökfilter i sökmotorns resultat samt i sidorna per varumärke. I alla dessa produktlistningar kan besökarna filtrera sig ner till ett mindre urval via både varumärke, produkttyp, färg och storlek.

En särskilt viktig funktion när man säljer barnkläder är att ge kunderna ett användarvänligt sätt att lokalisera produkter för rätt ålder/storlek. I Lilla Ws butiksdatasystem är artikelregistret uppbyggt med ett stort antal storleksmatriser baserat på olika storlekssystem (det är allt från centilong och dubbelstorlekar till amerikanska och brittiska storlekar). Det innebär ett svårt problem att lösa, då det vore orimligt att låta kunderna göra urval bland alla dessa storleksangivelser huller om buller.

Lilla W har löst problemet genom att definiera en standardskala för storlekar med både centilongangivelse och ungefärlig åldersgrupp, t.ex. "storlek 68 (ca 4-6 mån)", "storlek 74 (ca 6-9 mån)", "storlek 80 (ca 9-12 mån)" o.s.v. Standardskalan läggs upp som produkttaggar i e-handelssystemet, där varje storlek i de olika storleksmatriserna automatiskt kopplas till en storlekstagg. När Lilla W lägger upp nya produkter i butiksdatasystemet som kopplas till storleksmatriser, synkas produkterna automatiskt över till webbshopen och kopplas till rätt storlekstaggar i filtret. På det sättet kan det komplicerade storleksfiltret hållas uppdaterat utan extra arbetsinsats.- Möjligheten att filtrera på storlek och åldersgrupp i hela sortimentet har varit en efterlängtad funktion hos mina kunder, berättar Åsa Dahlström som driver barnklädesbutiken Lilla W.
Att urval på storlek och färg fungerar i både varugrupper och sökresultat ger mina kunder stor hjälp att hitta rätt plagg. Trots att jag har så många produkter och olika storleksmatriser i mitt butiksdatasystem, är det enkelt att underhålla storleksfiltret med hjälp av webbshopens smarta koppling till taggar.

I webbshopen visas hela tiden hur många produkter som kommer matcha varje färg, storlek eller varumärke givet tidigare val i filtret. Det skyddar kunden från det irriterande läget då man råkar kombinera kriterier som inte leder till några träffar. Sammanfattningsvis har Lilla W uppnått ett smart navigationssätt som förbättrar köpupplevelsen och ger en konkurrensfördel mot andra barnbutiker på nätet.

Länna Sport säljer cyklar, skor och skidor med taggning och filtrering på produktegenskaper


Sportbutiken Länna Sport säljer ett brett sortiment av sportutrustning och kläder i sin webbshop, med särskild inriktning mot skor, cykel, hockey, alpint och sportkläder. På samma sätt som Lilla W använder man produktfilter både i varugrupper, varumärken och sökresultat, och det går allmänt att göra urval på varumärken, färger, kön och prissänkta produkter.

Länna Sport använder dessutom funktionen produkttaggar i E37 e-handelssystem för att märka upp olika slags produkter med specifika produktegenskaper och användningsområden. Syftet med detta är att ge besökaren fler sätt att hitta rätt produkt, och på nätet efterlikna det personliga mötet med kunnig butikspersonal som ger goda råd. Några exempel på grupper av taggar som har lagt upp i olika kategorier är ”löpstegstyp för sko”, ”bromstyp för cykel” eller ”typ av skidåkare”. I varje varugrupp visas endast de taggar som är relevanta för produkterna i just den kategorin.

I varugruppen för cyklar kan man filtrera på de specifika produktegenskaperna "bromstyp", "framgaffeltyp" och "hjulstorlek" utöver standardurvalen på produkttyp, varumärke och färg. Från början finns det 166 cyklar att välja på, så filtret ger besökaren nödvändig hjälp att skära ner listan utifrån sina personliga önskemål inför ett köpbeslut. I kombination med utförliga produktbeskrivningar och diskussioner med kunderna via kommentarsfunktion på produktnivå, ger de sex filtreringsbegreppen en användarvänlig köpguide för alla slags kunder.Fördelar med E37s lösning för artikelfiltrering


 • Spara tid med enklare uppbyggnad av varugruppsträdet. Byt ut undergrupper mot filtreringsbegrepp.
 • Höjd konverteringsgrad genom att hjälpa kunderna att hitta rätt produkt.
 • Stöd för filter i både varugrupper, varumärken och sökresultat.
 • Flexibelt att lägga till produktegenskaper i filtret med hjälp av taggning.
 • Stöd för olika filtreringsbegrepp i olika varugrupper.
 • Hjälper både kunder som är ute efter en specifik produkt eller söker brett inom sina intresseområden.
 • Snabb och smart navigation ger nöjda kunder.

Läs mer om lösningarna för filtrering i E37 e-handelssystem i föregående blogginlägg.
Fredrik Karlsson den 13 mars 2013 | 0 kommentarer

Superfilter uppfyller kraven hos dagens e-handelskunder

De djupa varugruppsträden är på väg ut. Många webbshopar har breda sortiment och kunderna börjar vänja sig vid smartare navigationsmetoder som ger bättre överblick. För att behålla kunder och maximera konverteringsgraden krävs avancerade lösningar för urval och filtrering.
Vi kallar lösningen – E37 superfilter.


Jämförelse – webbutik vs. fysisk butik


Många webbutiker konkurrerar med hjälp av riktigt breda sortiment, då man inte begränsas av fysisk butiksyta eller ens det egna lagret (i vissa branscher beställer man in från leverantörerna allt eftersom). Detta ställer dock högre krav på både navigation och sökmöjligheter, för att kunden snabbt och enkelt ska kunna hitta rätt produkt.
Jämför med hur man handlar i ett stort varuhus. Först går man till rätt avdelning, därefter går man till rätt produktkategori eller varumärke beroende på hur butiken är indelad, och letar slutligen med blicken efter önskad färg eller modell. Efter några minuter med denna "filtrering" har man troligen hittat några produkter att välja på, alternativ tar man hjälp av personalen för att få hjälp att välja rätt.
Hela den shoppingprocessen vill man efterlikna i en stor webbshop, men ännu enklare och snabbare för kunden. Man måste komma ihåg att kunden kan komma in i butiken med helt olika mål, t.ex. på jakt efter "en viss skomodell", "en lämplig cykel för pendling", "några nya tröjor", "en födelsedagspresent till en sjuårig pojke" eller "en tapet som passar i sovrummet".Länna Sport, Stockholms största sportbutik, har ett brett sortiment både på nätet i och i den fysiska butiken.

Krav på en modern filtermodul


En webbshop kan vara överlägsen den fysiska butiken vad gäller möjligheter att snabbt söka och filtrera på många begrepp parallellt. Vi har gjort en lista med vad som krävs av ett modernt och kraftfullt filter för e-handel:

 1. Smal, specifik filtrering
  Fall 1: Kunden är ute efter en specifik typ av produkt, och vill nå målet snabbt.
  Här gäller det att kunna filtrera på många olika produktegenskaper för att skära ner sortimentet till ett litet urval att ta ställning till. Filtermodulen behöver ha stöd för allt från produktgrupper, varumärken, prisintervall, modeller, storlekar, färger, kön, material eller andra mer specifika produktegenskaper och användningsområden. Kunden kanske vet vad produkten har för tekniska egenskaper eller vet ungefär vad den heter.
 2. Bred filtrering
  Fall 2: Kunden har en diffus bild av önskad produkt, och behöver hjälp och förslag för att komma till ett köpbeslut. Exempel är att man letar efter en present eller vill göra reafynd.
  Här måste man erbjuda filtrering med multipla val per grupp i filtret, så kunden kan få många förslag. Man behöver alltså kunna välja flera varumärken, produkttyper och färger i filtret samtidigt.
  Ett exempel är en kund som söker en present inom huvudgruppen barnkläder, och är intresserad av en viss åldersgrupp för pojke eller flicka, tre varumärken och två färger.
 3. Undvik återvändsgränder
  Ett vanligt problem är att kunden gång på gång råkar kombinera filterval som inte leder till några matchande produkter alls. Filtret måste i förväg ge kunden hjälp att se hur många träffar man kommer få när man t.ex. redan har valt ett bestämt varumärke och nu står inför att välja färg eller stil. Med ett primitivt filter som gång på gång leder till noll träffar kan kunden ge upp och gå till en konkurrent.
 4. Filtrera med olika utgångspunkter
  Filtrering ska vara möjlig utifrån olika ingångar, inte bara från varugruppsträdet. Kunden kan behöva hjälp att välja bland många produkter även när man kommer från en fritextsökning eller tittar på produkter för en kampanj eller varumärke. 
 5. Flexibilitet med olika filtreringsbegrepp
  Innehavaren ska enkelt kunna bygga ut med olika produktegenskaper som dyker upp i filtret i vissa varugrupper. Filtreringsbegrepp som saknar relevans i en viss kategori ska kunna döljas.
 6. Snabba beräkningar
  Filtret måste ladda om snabbt när man ändrar urval. Man ser tyvärr många mardrömsexempel på nätet där det tar 10-20 sekunder för filtret att ladda vid första visning eller efter ett ändrat filtreringsval. En otålig kund som får vänta kan surfa vidare till en konkurrent.E37 superfilter


Efter mycket utvecklingsarbete är vi på E37 stolta över att ha nått fram till en filtermodul som uppfyller alla krav i listan ovan.

 1. Smal, specifik filtrering
  Stöd för att samtidigt filtrera på varugrupper, varumärken, matriser (t.ex. färg- och storleksmatriser), prisintervall samt valfria produktegenskaper via funktionen produkttaggar i E37 e-handelssystem.


 2. Bred filtrering
  Stöd för att göra multipla val i varje grupp av filtreringsbegrepp. (Man kan t.ex. göra urval på flera varumärken, färger och andra produktegenskaper samtidigt.)


 3. Undvik återvändsgränder 
  Filtermodulen visar hur många träffar man kommer få för varje filtreringsbegrepp som visas. Varje gång besökaren ändrar sina val i filtret uppdateras antalen i realtid. Filtreringsbegrepp som inte kommer ge några träffar alls inaktiveras. 
  Om man t.ex. har valt en viss produktgrupp och två varumärken och sedan ska välja färg, visas det hur många produkter det finns av varje färg givet tidigare val i filtret.


 4. Filtrera med olika utgångspunkter
  Stöd för filtrering i varugrupp, varumärke eller sökresultat. Dessutom går det att filtrera på endast reaprodukter / prissänkta produkter. 5. Flexibilitet med olika filtreringsbegrepp
  Produkttaggar är en flexibel funktion i E37 e-handelssystem, som innebär att man kan märka produkter med specifika produktegenskaper. Exempel är kön, åldersgrupp, modell, stil, serie, teknisk produktdata, produktens användningsområde etc. Grupper av produkttaggar kan aktiveras per ingång till filtret, och visas endast på de nivåer där de är relevanta (d.v.s. där produkterna är märkta med respektive tagg).


 6. Snabba beräkningar
  Filtret bygger på effektiva algoritmer, optimala databasstrukturer och utnyttjar till fullo kraften i Microsoft SQL Server, vilket garanterar korta responstider.

Imorgon del 2: Kundcase som visar hur några webbutiker använder E37s produktfilter.
Fredrik Karlsson den 12 mars 2013 | 0 kommentarer

Stöd för e-handelsanalys med valutastöd i Google Analytics

Glädjande nyhet för alla e-handlare som kör internationell handel och utnyttjar Google Analytics e-handelsrapporter. Google har nyligen aktiverat stöd för att kunna analysera e-handel med flera valutor på ett korrekt sätt.

Bakgrund

Tidigare har man endast kunnat se sin försäljning i sin webbplats ”huvudvaluta” – all försäljning har lagrats under samma valuta men utan någon omräkning. Det här har gjort det i det närmaste omöjligt att kunna analysera sin e-handel i Google Analytics med försäljningssiffror om man har flera valutor i sin webbshop.
Det har funnits möjlighet att lägga upp flera olika profiler för analys, och med hjälp av ”Avancerade segment” kunnat detaljanalysera sin försäljning per valuta – men då har man tvingats göra separata analyser per valuta, det har inte funnits något sätt att sammanställa detta.

Nyhet – Multi-currency support i Google Analytics e-handelsrapportering

Det nya i Google Analytics är att man kan skapa rapporter för att analysera försäljningen i samtliga valutor, där alla valutor är med i samma rapport – med automatisk valutaomräkning för jämförelsesiffror.
E37 e-handelssystem skickar upp all försäljningsstatistik enligt Googles nya riktlinjer, med korrekta valutakoder. Google använder en snittkurs från gårdagen för valutaomräkning i rapporterna. De siffror man får se i Google Analytics blir därmed kanske inte helt korrekta enligt den växlingskurs du i praktiken får från din bank – men det ger ett godtagbart jämförelsevärde.

Hur gör man?

Vi har en förberedd rapport som du kan lägga till i Google Analytics.

 • Logga in i Google Analytics
  • Du behöver inte gå till någon sida inne på den specifika profilen om du har flera profiler på ditt konto, du kan stå kvar på ”Alla konton”-sidan
 • Surfa nu till denna adress: https://www.google.com/analytics/web/template?uid=qvJaTjzTTY2AAvezkEaI_A
  • Du får nu upp följande dialog:
   Välj profil
   • Klicka på ”Välj en profil
   • Välj den profil du vill lägga till rapporten på
   • Om du vill kan du namnge rapporten till något annat än standardnamnet ”Valutarapport
   • Klicka på "Skapa"-knappen


Anpassade rapporter

Hitta rapporten

Rapporten finns nu tillgänglig under:
"Anpassade rapporter":Beskrivning av rapporten

Rapportöversikt

Värt att lägga märke till i rapporten:

 • Gulmarkerat – omräknat till din profils huvudvaluta (troligen SEK om vi satt upp profilen åt dig)
 • Rödmarkerat – värdena i respektive valuta
 • Omarkerade intäkter, skatter och frakter – summering av de lokala valutorna, detta är alltså de värden du har kunnat se hittills – och som du kan se är de ganska intetsägande

Fördelar

Du har nu helt nya analysmöjligheter, den exempelrapport vi delar med oss av har en hel del funktioner – men du kan genom att studera den skapa helt nya analyser med grund i den riktiga intäkten/skatten/frakten.
Redan i vår rapport kan du göra vissa jämförelser, prova att:

 • Ovanför diagrammet, klicka på knappen ”Transaktioner” och välj istället ”Intäkt”
 • Bocka för en/flera valutor i tabellen nedanför diagrammet, och klicka på knappen ”Placera rader” ovanför – nu ritas varje valutas kurva in i diagrammet, omräknad till huvudvalutan för att kunna jämföras

Diagram med valutor

Enkel översikt av intäkter

Om du istället går ner till tabellen nedanför diagrammet, och väljer typen cirkeldiagram:


 Välj därefter att analysera på ”Intäkt” istället för Transaktioner:


Nu får du ett cirkeldiagram som tydligt visar dig dina intäktsbaser omräknat till din huvudvaluta.

Istället för intäkter kan du nu väldigt enkelt analysera fraktkostnader per valuta – eller varför inte lägga på per land, för att se vilka länder som faktiskt är ”skurkarna” (om du använder någon form av enhetsfrakt/snittfrakt för dina kunder, istället för den egentliga fraktkostnaden)

Nya analysmöjligheter

Redan tidigare har du kunnat analysera hur en viss varugrupp säljer över olika tider på året, nu har du möjligheten att utöka alla sådana rapporter med analys per valuta också – så du ännu bättre kan anpassa både ditt utbud och dina marknadsföringskampanjer mot olika länder på året, med stöd i korrekt analys av historiken, på ett väldigt överskådligt sätt.

Björn Eriksson den 6 mars 2013 16:12 | 0 kommentarer

Hitta och förbättra svaga eller saknade sökord som kan ge fler besökare

Det är lätt att stirra sig blind på alla rapporter i Google Analytics om hur besökare lyckats hitta till och rör sig inne i en webbplats. Men hur tar man bäst reda på vilka av dina sökord (nyckelord) som t ex visas långt ned i Googles sökresultat eller som inte finns med alls i webbplatsen? Dessa sökord kan oftast enkelt förbättras eller läggas till genom att först identifiera dem i Google Webmaster Tools (Verktyg för webbansvariga) samt Google Keyword Tool (Sökordsverktyg).

Google Webmaster Tools (https://www.google.com/webmasters/tools/) tillhandahåller detaljerade rapporter om dina webbsidors synlighet i Google. Här kan man bland annat:

 • Skicka in en webbplatskarta som Google använder för att få en överblick av webbplatsens struktur, vilket kan öka täckningen av dina webbsidor. 
 • Övervaka webbplatsens prestanda och optimera inläsningstider.
 • Se vem som länkar till din webbplats.
 • Få förslag på HTML-förbättringar som eventuellt kan öka webbplatsens prestanda.
 • Ta bort en hel sida, en bild eller annat element från din webbplats i Google.
 • Se Googles genomsökningsstatistik från din webbplats under de senaste 90 dagarna.
 • Se de viktigaste sökorden som Google hittade när webbplatsen genomsöktes, samt varianter av dem.
 • Se vilka sökfrågor i Google där din webbplats visats i sökresultatet, på vilken genomsnittlig position och hur många som klickat.

 Den sistnämnda rapporten finns i menyn under Trafik -> Sökfrågor. För en webbutik som säljer tapeter på nätet kan det se ut så här:I rapportens utgångsläge visas sökord och sökfraser sorterade utifrån flest ungefärligt antal visningar i Googles sökresultat under angivet tidsintervall (en månad bakåt).

I exemplet ovan har t ex sökfrågan ”randiga tapeter” visats ungefär 1.300 gånger och den aktuella webbplatsen har haft genomsnittlig position 10 i Googles sökresultat. Endast 12 personer har klickat på länken vidare till webbplatsen. En variant på samma sökfråga i singular, d v s ”randig tapet” visas även i listan ovan. Den sökfrågan har visats ungefär 900 gånger med genomsnittlig position 9,5 och har knappt fått några klick alls (under 10). Genom att arbeta mer med dessa fraser på olika sätt i webbplatsens innehåll borde det vara möjligt att visas högre upp i Googles sökresultat, och därmed få fler besökare. Även ”tapeter”, ”eco tapeter”, ”inredning”, ”designers guild”, ”stuckatur”, ”inredningsdetaljer” och så vidare borde förbättras.

Vilka sökord i din webbplats tolkar Google som viktigast?


Under Trafik -> Innehållssökord visas de viktigaste sökorden som Google hittade när webbplatsen genomsöktes, tillsammans med varianter av dem. (Notera att här visas endast enskilda ord, ej fraser.)Ordet ”randig” återfinns först på 85:e plats i listan. Hur viktigt varje sökord är återspeglar hur ofta ordet hittas på sidorna i din webbplats.

Dessa båda rapporterna kan alltså vara bra att granska tillsammans för att förstå hur Google tolkar din webbplats.

Hitta förslag på nya sökord och sökfraser


Med hjälp av Google Keyword Tool (https://adwords.google.com/o/KeywordTool) kan du få hjälp med att hitta förslag på nya sökord och sökfraser som du kanske inte tänkt på när du skrivit ditt innehåll i din webbplats.
Genom att göra en enkel sökning på ordet ”tapeter”, exempelwebbplatsens huvudsakliga inriktning, får vi en lista på 100 förslag på sökfraser som kan vara intressanta. För varje sökfras ges även en indikation på dess konkurrens i Googles sökresultat och hur många sökningar som görs per månad.I första hand är det intressant att identifiera de sökfraser som har relativt många sökningar tillsammans med låg eller mellan konkurrens. Konkurrens i det här fallet är visserligen en överblick på hur många annonsörer som lägger bud på ett specifikt sökord (AdWords). Men det kan även ge en indikation på hur pass konkurrensutsatt en sökfras är rent sökresultatmässigt.

Exempelvis kan man se ovan att sökfrasen ”tapeter retro” i genomsnitt har 2.900 sökningar per månad. Ordet ”retro” kan alltså vara idé att använda mer i webbutiken. Varför inte samla tapeter med retromönster på en egen sida eller varugrupp, döpa den till ”Retro – tapeter i gammaldags stil” samt använda ordet i beskrivningstexten till varje tillhörande tapet? I listan ovan kan man även hitta sökfrasen ”gammaldags tapeter”, varför rubriken även fick innehålla det sökordet. Glöm heller inte att använda varianter och synonymer till ordet retro, såsom retrostil, retrotapeter, gammaldags stil, tidlös, klassisk osv.

Google Webmaster Tools
https://www.google.com/webmasters/tools/

Google Keyword Tool
https://adwords.google.com/o/KeywordTool
Peter Andersson den 4 mars 2013 15:41 | 0 kommentarer

E37 Nyhetsbrev och e-handelstips

Senaste inläggen

2017-10-20
Nytt samarbete förenklar hemleverans för e-handlare
Pressmeddelande 2017-10-20. Flexibilitet och valfrihet för när och hur varan levereras är viktigt för många som handlar på nätet. E-handelsleverantören E37 erbjuder nu hemleveranstjänster via logistikföretaget Best Transport integrerat i e-handelssystemets kassa. För konsumenten blir det enkelt att se hur snabbt det går att få hem varorna och välja leveransdatum.
2017-10-13 15:52
E37 har nu checkout-lösningen Ecster Pay tillgänglig
Nu samarbetar vi och Ecster kring deras Ecster Pay i kassan som hjälper kunden före, under och efter köpprocessen. Med Ecster Pay förenklas köpet genom en smidig checkout med de vanligaste betalsätten, tillsammans med möjligheten att få välja leveransadress.
2017-02-22
Försäljningsrekord för AIK Shops e-handel
För AIK Shop innebar 2016 fantastiska rekord både för julhandeln och året i sin helhet. Med optimal mobilanpassning, smarta kampanjer och AIK-anpassade produktlanseringar nådde man för första gången en åttasiffrig omsättning i webbshopen.
2017-01-19
E-handelsoptimering: Frakt och leverans
Frakten är en av de viktigaste parametrarna att få rätt för en e-handlare. Om leveransen upplevs som dyr, obegriplig eller krånglig är risken stor att man tappar kunden i kassan. En smart utformad fraktmodell har betydelse för både konverteringsgrad, merförsäljning och lönsamhet. I den här artikeln går vi igenom sex aspekter av frakt- och leveransoptimering.
2015-12-07
Jordklok.se – e-handelsoptimering gav ny tillväxtboom
Jordklok.se är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologiska produkter. Inför 2015 var frågan hur mycket mer det fanns att hämta genom att byta till en modernare e-handelsplattform. En första utvärdering visar fantastiska resultat på kort tid för både konverteringsgrad och försäljning, med mobilanpassningen som främsta framgångsfaktor.
2015-11-26
Succé för Blåvittshopen, ökade mer än 130%
Inför fotbollssäsongen 2015 lanserade IFK Göteborg en helt ny webbshop med hjälp av e-handelsleverantören E37. Med en försäljningsökning på 130 % jämfört med 2014 har satsningen överträffat alla förväntningar.

Arkiv

2017
   oktober 2017 (2)
   februari 2017 (1)
   januari 2017 (1)
2015
   december 2015 (1)
   november 2015 (1)
   maj 2015 (1)
   april 2015 (2)
2014
   december 2014 (1)
   november 2014 (1)
   oktober 2014 (2)
   september 2014 (1)
   mars 2014 (1)
   februari 2014 (1)
2013
   november 2013 (1)
   oktober 2013 (1)
   september 2013 (1)
   augusti 2013 (1)
   juli 2013 (1)
   juni 2013 (1)
   mars 2013 (4)
   februari 2013 (4)
2012
   december 2012 (1)
   oktober 2012 (3)
   september 2012 (6)
   augusti 2012 (3)
   juli 2012 (1)
   april 2012 (3)
   mars 2012 (3)
2011
   november 2011 (1)
   oktober 2011 (1)
   maj 2011 (2)
   april 2011 (1)
   mars 2011 (1)
2010
   november 2010 (1)
   oktober 2010 (1)
   juni 2010 (2)
   maj 2010 (1)
   april 2010 (2)
   mars 2010 (1)
Scrolla upp
Stäng