Meny

E-handelsbloggen / E37 har nu checkout-lösningen Ecster Pay tillgänglig

E37 har nu checkout-lösningen Ecster Pay tillgänglig

Med Ecster Pay erbjuder Ecster en checkout som samlar de vanligaste betalsätten under en och samma leverantör, där konsumenten kan välja det som passar bäst. För att underlätta nästa köp kommer kassan även ihåg vilket betalsätt kunden valde senast och föreslår det tillsammans med redan ifyllda adressuppgifter. 

Identifiering med Mobilt BankID innebär att köp sker lika enkelt som säkert i mobilen, plattan eller datorn. Ecster Pay erbjuder också kunden att få sina varor levererade till en annan adress än bokföringsadressen, vilket ökar flexibiliteten för dem som handlar.

Vi valde att samarbeta med Ecster för att vi båda har en ambition att göra det enklare att handla och skapa lönsammare affärer med fler nöjda och återkommande kunder. Ecster tänker precis som vi och därför var det ett självklart val för oss, säger Peter Kansell, Sälj & Marknad på E37.

 


En gemensam kund till Ecster och E37 som använder Ecster Pay är belysningsbutiken Bright123.
– Vi ville ha en betalleverantör som inser att den påverkar kundens upplevelse både före, under och inte minst efter köpet, säger Björn Winblad ägare/VD på Bright 123.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs pressmeddelande från Ecster om samarbetet med E37:

https://www.ecster.se/om-oss/press/pressmeddelande-171010

Peter Andersson 2017-10-13 15:52Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss