Meny

Smart e-handel

A-ljus vinner prestigefyllt pris

Det prestigefyllda priset "Årets ljusa butik", som varje år delas ut på Stockholm Furniture & Light Fair i februari, har tilldelats ännu en av våra lysande kunder. I år är det A-Ljus som tar hem priset. Priset delas ut av branschorganisationen Hemljus. Stort grattis!

Peter Andersson 2018-03-01 15:33

Ny vår- och sommarkollektion från Ceannis

Sammet fortsätter att vara en stor trend vilket även den nya vår- och sommarkollektionen från Ceannis visar. Den nya kollektionen innehåller bl.a. axelremsväskor, ryggsäckar, datorfodral och necessärer i kviltad sammet.

Peter Andersson 2018-01-30 11:08

AIK Shop i ny responsiv layout

I samarbete med designbyrån River har ett helt nytt layoutkoncept tagits fram för AIK Shop. Med fokus på användarvänlighet och identitet har webbshopen fått ett rejält ansiktslyft som också bättre efterliknar den sedan tidigare uppdaterade hemsidan för AIK Fotboll för en mer sammanhängande upplevelse. Webbshopen har även blivit än mer tillgänglig i mobila enheter i form av förbättrad reponsivitet och innehåll.

I AIK Shops nya webbshop kommer hela sortimentet från AIK Fotbolls sedan årsskiftet nya huvudsamarbetspartner Nike att finnas tillgängligt.

Peter Andersson 2018-01-22 10:49

All utrustning som behövs för en dag i backen i nytt bokningssystem

Med e-handelssystemet som grund har ett bokningssystem för skidor byggts på och lanserats inför premiären på Flottsbro. Inför besöket kan man nu enkelt boka skidor, snowboard och snowblades som därefter finns redo att använda på plats när man kommer. Under sommarhalvåret kommer det istället finnas möjlighet att boka cyklar med tillhörande utrustning.
Flottsbro Friluftsområde är med sina attraktioner ett av Stockholms mest välbesökta friluftsområden. Här finns länets högsta skidbacke, ett härligt naturbad, vandringsleder, lekplatser och många andra friluftsmöjligheter som är öppna året runt.

Peter Andersson 2018-01-19 11:50

Iris Hantverk vann designpriset Formex Formidable 2017

Stort grattis till Iris Hantverk som vunnit priset Formex Formidable 2017 för sin handdammborste för utomhusbruk.

Juryns motivering: Den maffiga borsten är funktion och tradition i perfekt förening. Ett välbalanserat redskap för sommarens uteliv – en brödsmulornas och lövens betvingare. Tillverkat för hand av människor som saknar synförmåga.

Peter Andersson 2018-01-17 11:41

Försäljning av fröpåsar för barn och ungdomar till skolklassen eller föreningen

Hos Lime2000 kan barn och ungdomar tjäna extra pengar till exempelvis skolklassen/föreningen genom att sälja fröpåsar. Barnen får en katalog och med hjälp av den tar de upp beställningar som de får 30% i provision på. I webbshopen lägger de sedan sin order av alla beställda fröpåsar som de sedan går ut med till sina kunder. Enkelt och smidigt!
Lime2000 ("shop-in-shop") är en del av Simbadusa som bland annat även säljer pussel, byggmodeller och leksaker.

Peter Andersson 2018-01-16

Ny logo och layout för Tapethandeln.se

Webbshopen Tapethandeln.se som Vårby Färghall står bakom har fått ett rejält lyft i form av helt ny layout. Med en stilrenare och mer enhetligt ljus layout har webbshopen blivit både tydligare och mer inspirerande för besökarna att surfa runt i. Man ger även besökarna tips och råd inför tapetseringen och en guide visar steg för steg hur tapetsering går till. Utöver varugrupper som tapeter (över 21 000!), färg (från bl.a. Jotun och Alcro), Mateus porslin och inredning så kommer dessutom en helt ny produktgrupp att tillkomma inom kort.

Peter Andersson 2018-01-14 08:05

Nytt namn för butik med ramar och posters

Rambutiken.se (tidigare Oneframesthlm.se) erbjuder ett stort utbud av posters, prints, ramar, passepartouter och tillbehör med hög kvalitet och bra priser. Deras ramar finns i olika färger, material, storlekar och utföranden för att göra det så enkelt som möjligt att hitta passande tavelramar och tillbehör till dina bilder.

Peter Andersson 2018-01-13

Vardags- och festkläder för både dam och herr i ny webbshop

BEKÅS är en familjeägd klädbutik i hjärtat i Kungälv som sålt dam- och herrkläder i över 35 år. I sin nya webbshop hittar man prisvärda kläder för både arbete, vardag och fest från många olika varumärken som exempelvis Vila, Vero Moda, Pieces, Loveli, Jack & Jones, Selected Homme, Things to Appreciate, Sik Silk och många fler!

Peter Andersson 2018-01-12 08:05

Vårens träningskläder från Daily Sports

Utforska vårens träningsnyheter från Daily Sports. Daily Sports är bland de största i Sverige på golfkläder till kvinnor och är kända för perfekt passform, fokus på detaljer och hög modegrad. Utöver golfkläder gör de numera även träningskläder som inte sällan används också både på jobbet och på fritiden.

Nyligen blev Daily Sports vinnare av utmärkelsen Årets sportleverantör 2017 på Habit Modegala i november.

Peter Andersson 2018-01-11 08:15