Meny

 

Arbetsuppgifter

I den här rollen arbetar du primärt med att vidareutveckla vår e-handelsplattform i .NET-miljö. Företaget är just nu i en spännande och expansiv fas då vi moderniserar plattformen med fokus på API:er och moderna frontend-lösningar.
Din uppgift blir att vara med och bygga e-handelsplattformens backoffice med både datalager, applikationslogik och gränssnitt, samt underhålla e-handelsplattformens integrationer med affärssystem, TMS och betalningslösningar m.m.

Vi erbjuder en bred och flexibel roll där du har möjlighet att inrikta dig brett mot fullstack-utveckling eller en mer specialiserad inriktning inom teamet.

Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och som en del av ett team, samt brinner för att ständigt lära dig nya tekniker och söka effektivare lösningar. Vi ser att du är villig att ta stort ansvar och är långsiktig i ditt engagemang! Rollen kan vara mycket stimulerande och utvecklande då den ger ett helhetsperspektiv på e-handel, från teknik till affärer, inom våra kunders olika branscher.

Vi tar gärna emot ansökningar från både nyutexaminerade och mer erfarna .NET-utvecklare.

Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Drottninggatan i Stockholm. Vi har ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Profil

Vi vill att du har kunskap och erfarenhet inom

  • .NET och ASP.NET, med VB.NET eller C#
  • HTML och CSS/LESS/SASS
  • JavaScript
  • Visual Studio
  • Källkodshantering i Git

Det är även ett plus med vissa kunskaper inom

  • REST API:er och web services
  • SQL
  • frontend-ramverk som React, Angular, Vue eller liknande

Du kan uttrycka dig väl och pedagogiskt i tal och skrift på svenska och engelska.

Om E37

E37 tillhandahåller ett e-handelssystem som gör det enkelt för butiker att bedriva lönsam e-handel. Inom konceptet Smart e-handel har vi tagit fram metoder för att optimera våra kunders affärsprocess på nätet, med både högre lönsamhet och ökad försäljning.

Vi levererar en helhetslösning för våra kunders webbshopar med allt från design, rådgivning, integration med affärssystem, lansering, drift och moderna metoder för Internet-marknadsföring. Bland våra kunder finns Länna Sport, AIK, IFK Göteborg, Jordklok, Bookbinders Design, Cykloteket, Sthlm Blvd, Träningsmaskiner.com, QX och Flottsbro.

Vi kombinerar arbete på arbetsplatsen med arbete vissa dagar på distans för att främja effektivitet och en hållbar livsstil. Utöver fast grundlön erbjuder vi vinstdelning utan övre tak.

Urval bland ansökningar görs löpande.
Tveka inte att skicka in CV och personligt brev till jobb@e37.se!

Vi ber samtliga rekryterings-, annonserings- och uthyrningsfirmor att visa respekt för att vi inte vill använda den typen av tjänster i samband med den här rekryteringen.

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss