Anmälan

Ditt namn:
Ditt företag:
Din e-postadress: *
Sökmotoroptimering:
Optimerad e-handel:

Sökmotoroptimering

I denna kurs får du lära dig hur du skall tänka när det gäller att klättra i Google. Du kommer få stor insikt i hur Google tänker och fungerar och lära dig knep som du kan använda för att öka er försäljning. Vi kommer visa konkreta tips som ger snabba resultat och gå igenom hur sökmotoroptimering fungerar i E37 Triton och visa hur du bäst använder de funktioner som finns förberedda i systemet. 

För vem passar kursen? 

Alla som arbetar strategiskt eller operativt med er webshop. Detta är en grundkurs med mycket matnyttigt men på en ganska grundläggande nivå. Har du arbetat aktivit i flera år med sökmotoroptimering kan denna kurs vara bra som en uppfräschning och inspiration samt att du får lära dig sökmotoroptimering i just E37 Triton. Personer som arbetar med artikelvård och innehåll i er webshop bör definitivt lära sig detta. 

Tid och kostnad 

Kursen är ca 3 tim lång och pris per person är 1.495 kr
Onsdag 4 juni kl. 13-16

Optimerad e-handel

Lär dig hur du skall tänka för att leda en besökare hela vägen från dess ide om att köpa något tills den checkar ut i din kassa. 

Det går med små och enkla medel att få dina besökare att bli kunder och dina befintliga kunder att handla mer. I kursen "Optimerad E-handel" får du lära dig lite teorier bakom en lyckad konvertering men framför allt får du handfasta tips som du själv kan utföra i din webshop. 

För vem passar kursen? 

Alla som arbetar strategiskt eller operativt med er webshop och som vill börja öka er konvertering. En del moment och tips kan kräva tekniska kunskaper för att kunna utföra men de flesta moment går att lösa helt utan. 

Tid och kostnad

Kursen är ca 2,5 tim lång och pris per person är 1.495 kr
Onsdag 4 juni kl. 9-11.30

Vi bjuder på lunch och 10% rabatt om du anmäler dig till båda kurserna samma dag.

Plats

Kurserna hålls i E37s lokaler på Drottninggatan 90 i Stockholm.

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller!

Kursledare

Daniel Lindström har lång erfarenhet av konvertering och digital marknadsföring och är en frekvent anlitad föreläsare inom ämnena.
Han har jobbat 13 år med e-handel och hjälpt hundratals e-handlare att öka sin försäljning.

Scrolla upp
Stäng