Om företaget

Vår affärsidé är att tillhandahålla e-handelssystem och tjänster som gör det enkelt för företag att bedriva lönsam e-handel.  Att automatisera hela processen - från marknadsföring, orderläggning och betalning till leverans - är ofta nyckeln till en lönsam och framgångsrik e-handelssatsning.


Med mer än 10 års erfarenhet är vi specialister på att integrera webbutiker med butiksdatasystem och affärssystem. Vårt första e-handelssystem, som kom redan år 2000, var det första e-handelssystemet på den svenska marknaden med dubbelriktad integration till e-handlarens butiksdata- eller affärssystem.

Med vår långa bakgrund har vi idag samlat på oss en djup kompetens om hur modern teknik kombineras med e-handelns affärsprocesser för bästa lönsamhet. Detta erbjuder vi till e-handlare i ett helhetskoncept med både e-handelssystem och tjänster inom design, strategi och Internet-marknadsföring.

VÅRA VÄRDERINGAR

Kvalitet - att alltid hålla högsta kvalitet i projekten, med hjälp av den senaste tekniken och erfaren personal.
Engagemang - att engagera oss maximalt i våra relationer med både kunder och partners.
Flexibilitet - att leverera en lösning som känns unik och optimal för varje kund, vad gäller allt från layout till integrationst

VARFÖR VÄLJA E37?

Vi hjälper er hela vägen
Vi levererar er webbutik startklar, och hjälper er genom hela projektet. Allt från design, rådgivning och tekniska detaljer, till lansering, marknadsföring och drift.
Fri personlig layout
Webbutiken kan utformas helt enligt er grafiska profil. Inga mallstyrda begränsningar.
Tyck till och påverka
Vi vill gärna få feedback och förbättringsidéer från er. E-handlarens behov och önskemål idag blir underlag för vår utvecklingsplan imorgon.
Personlig kontakt
med erfarna e-handelsspecialister.
Tydlig prisbild
Vi offererar alltid ett fast och tydligt pris, inga dolda avgifter.
Komplett helhetslösning
Inbyggt publiceringsverktyg, säkra betalningslösningar och driftsmiljö.
Scrolla upp
Stäng