Meny

Affärsidé

Vår affärsidé är att tillhandahålla e-handelssystem och tjänster som gör det enklare för företag att bedriva lönsam e-handel. Vi utvecklar en egen e-handelsplattform och levererar den som en helhetslösning till butiker med design, implementation, rådgivning, integration och molndrift.

 

Vårt arbetssätt

På E37 kombinerar vi lång erfarenhet med ett brinnande e-handelsintresse. Att lyssna, förstå, analysera och hitta den enklaste lösningen på våra kunders problem är vår ledstjärna. Önskemål idag blir underlag för vår utvecklingsplan imorgon. Att få vara med och följa våra kunders e-handelsframgångar genom åren är det som driver oss att fortsätta utvecklas.

Med denna bakgrund har vi samlat på oss en djup kompetens om hur modern teknik kombineras med e-handelns affärsprocesser för bästa lönsamhet. Det använder vi för att utveckla en bred och mångsidig e-handelsplattform, uppbyggd kring standardiserade funktioner som kommer alla våra kunder till godo, men ändå flexibel att kundanpassaDet ger dig som kund en kort startsträcka och låga underhållskostnader då E37 vidareutvecklar alla grundfunktioner. Med uppstartshjälp, design, rådgivning, support och molndrift finns vi alltid där och tar ansvar för e-handelslösningen över tid.

 

Våra medarbetare

Fabian Michaelis
Projektledare

Katarina Miram
Teknisk dokumentation & Support

Pelle Nyrén
Teknisk dokumentation & Support

Peter Andersson
E-commerce Designer

Fadak Tillman
Frontend-utvecklare

Silvia Morais
Frontend-utvecklare

Filip Gunnarsson
Frontend-utvecklare

Elle Frankenberg
Frontend-utvecklare

Mathias Clausen
Integrations- och Systemutvecklare

Johan Larsson
Integrations- och Systemutvecklare

Fredrik Karlsson
VD & Databasarkitekt

Daniel Gamvik
Systemarkitekt

Historik

E37 System AB bildades år 2007. Grundarna hade tidigare bedrivit både webbyrå- och e-handelsverksamhet i flera år, och i historiken som sträcker sig tillbaka till år 2000 finns bl.a. det första e-handelssystemet på den svenska marknaden med dubbelriktad integration till e-handlarens ekonomisystem. Med E37 gjordes en nystart i samband med att e-handelssystemet skulle ersättas av en ny generation. Webbyråns fokus på säljande design kombinerades med en affärsidé anpassad för den andra e-handelsvågen, då det var de traditionella, fysiska butikerna som i allt högre grad tog steget ut på nätet. E37 specialiserade sig tidigt på att automatisera hela e-handelsprocessen genom att integrera webbutiken med bakomliggande butiksdata- och affärssystem. E37 har i nuläget 12 anställda.

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss