Våra partners ger helheten

Våra partners är utvalda med omsorg och har värdefulla tilläggstjänster för Er närvaro på Internet. Säkerhet, kvalitet och långsiktighet har varit vägledande i vårt urval, då svaga länkar i e-handelskedjan måste undvikas. Vår vision är att tillsammans med våra partners erbjuda Sveriges bästa helhetskoncept för försäljning och marknadsföring på Internet.

Affärssystem- och butiksdataleverantörer


Koppling till Hogia Retail


Koppling till Retail Pro från Retail Store Scandinavia.


Koppling till FDT Avance


Koppling till FDT/Squid Butiksdata


Koppling till helhetslösning med 
Visma och Cash IT kassasystem.


Koppling till Fortnox


Koppling till DdD Retail


Koppling till BL Administration


Koppling till Akribi Orion IV

Betalningsleverantörer


Klarna grundades i Stockholm 2005, med målet att göra det enklare för människor att handla på nätet. De senaste 12 åren har tekniken utvecklat, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som nånsin, att göra betalningar så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt.

Idag är Klarna en av Europas största banker och erbjuder betalningslösningar till 60 miljoner konsumenter och 70 000 butiker i 18 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.

Totalt antal slutkonsumenter: 60 000 000

 • Totalt antal handlare: 70 000
 • Antal transaktioner per dag: 650 000
 • Totalt antal transaktioner från starten: 470 000 000

Klarna Faktura

Med Klarna faktura kan dina kunder handla enkelt genom att endast uppge minimalt med information och slippa långa registreringsprocesser. Dessutom får kunden hem varan först och betalar sen vilket gör det tryggt att handla. Enligt undersökningar från Sifo vill 46% av alla e-handlande konsumenter att fler butiker erbjuda tryggare och enklare betalsätt som faktura – något som skulle få dem, enligt dem själva, att handla på nätet.Klarna Konto

Klarna konto ger dina kunder möjligheten att själva bestämma hur mycket av köpbeloppet som ska betalas varje månad. Dessutom samlar kunderna alla månadens köp på en faktura. För dig innebär Klarna konto en möjlighet som öppnar upp för fler köp och skapar köpstarkare kunder.

 

Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan du erbjuda dina kunder alla betalningsmetoder i en och samma betalningslösning.
Det är otroligt smidigt och enkelt för både dig och dina kunder.

Varför Klarna?

Tar hela kredit- och bedrägeririsken
Vi står för risken och garanterar att du alltid får betalt.

Minimerar din administration
Vi tar hand om hela betalningsprocessen och kundtjänst där vi svarar på dina kunders frågor.

Godkänner flest köp
Genom att ha Europas största transaktionsdatabas kan vi godkänna fler köp än någon annan leverantör.

Ökar din konvertering
Genom hämta-adress-funktionen handlar dina kunder snabbare och enklare. Något som bidrar till fler genomförda köp.

Starkt varumärke
Våra tjänster står för trygg- och enkelhet – något som gjort Klarna till ett starkt varumärke.

Läs mer på klarna.se.

Ecster

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Med en bred palett av produkter och tjänster ges konsumenten möjlighet att finansiera både små vardagsinköp och större investeringar. Läs mer om Ecster på ecster.se

 

Ecster Pay

Ett avtal, en integration, full köpupplevelse.

Ecster Pay är e-handelskassan som siktar högre än det enskilda köpet. Kassan är byggd för att ge fler återkommande kunder och högre snittköp. Valfrihet och full koll genom hela köpet är en del av hemligheten.

 

Betalsätten kunderna vill ha

Alla steg i Ecster Pay är överskådliga och kunden kan jämföra och byta betalsätt närsomhelst under köpet. Självklart ingår alla de betalsätt som kunderna efterfrågar mest.

 • Kort
 • Faktura
 • Delbetalning

 

Smälter in och anpassar sig

I Ecster Pay är det dina och kundens önskemål som gäller. Därför är Ecster Pay lika bra i alla skärmar och är designad för att upplevas som en naturlig del av din webbshop.

 • Kunden stannar på din sida genom hela köpet
 • Senast använda betalsättet förvalt
 • Möjlighet till personliga erbjudanden, rabatter och merförsäljning

 

Fullt stöd för BankID

BankID är inte bara ett tryggt sätt att identifiera sig. Det öppnar också möjligheten att förenkla för kunden – utan att tumma på säkerheten.

 • Förifyllda personuppgifter
 • Möjlighet att spara kortuppgifter till nästa köp
 • Kunden väljer vart varan ska skickas – oavsett betalsätt


Kontakta Ecster

Tel: 08-701 79 10
E-post: affarsstod@ecster.se

 

 

 

 

DIBS

DIBS gör det enkelt att ta betalt på nätet. Oavsett vilken verksamhet du har, om du är liten eller stor, gör som 15 000 andra redan gjort, låt DIBS hjälpa dig komma i gång och att ta emot betalningar på nätet, via dator, surfplatta, mobil eller via din kundtjänst.

Vi erbjuder en mängd olika populära betalsätt som kortbetalning, faktura och betalning via internetbank. Dessutom har vi en mängd kringtjänster som ger dig bra kontroll över dina betalningar. Till exempel förenklar vi avstämningen av dina betalningar med våra rapporter och statistik och med våra antibedrägerisystem kan du och dina kunder känna er trygga.

Vi gör det enkelt och flexibelt att komma igång och att växa till nya marknader. Vi är ledande i Norden inom betalningslösningar på nätet och våra kunder finns representerade i över 20 länder. Vi kan hjälpa dig med allt från en betalningslösning för den svenska marknaden till att växa globalt. Vi erbjuder flera populära internationella betalsätt som exempelvis PayPal och direktbetalningar i Tyskland och Polen, dessutom kan dina kunder betala med de allra flesta valutorna i världen via DIBS.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig ta betalt på nätet.

Kontakta oss via sales@dibs.se eller på telefonnummer 08-527 525 00

Övriga partners


Koppling till CDON Marketplace

Nöjda kunder

Se ett urval av kundprojekt vi är stolta att arbeta med.

Med en säljande webbshop utan mallstyrda begränsningar behöver du inte göra avkall på din grafiska profil.

Öka din försäljning

Integrera och optimera hela affärstrans- aktionen på nätet

Att automatisera hela processen - från marknadsföring, order- läggning, betalning till leverans - är ofta nyckeln till en lönsam och framgångsrik e-handelssatsning.

Scrolla upp
Stäng