Stäng

Meny

Affärssystem- och butiksdataleverantörer

Koppling till Hogia Retail

Koppling till CleverApps från Retail Store CleverApps AB.

Koppling till FDT Avance

Koppling till Squid kassasystem

Koppling till Fortnox Bokföring + Fakturering + Offert & Order.

Koppling till Retail Pro från Retail Store Scandinavia.

Koppling till helhetslösning med Visma och Cash IT kassasystem.

Koppling till BL Administration

Betalningsleverantörer


Klarna grundades i Stockholm 2005, med målet att göra det enklare för människor att handla på nätet. De senaste 12 åren har tekniken utvecklat, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som nånsin, att göra betalningar så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt.

Idag är Klarna en av Europas största banker och erbjuder betalningslösningar till 60 miljoner konsumenter och 70 000 butiker i 18 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.

Totalt antal slutkonsumenter: 60 000 000

 • Totalt antal handlare: 70 000
 • Antal transaktioner per dag: 650 000
 • Totalt antal transaktioner från starten: 470 000 000

Klarna Faktura

Med Klarna faktura kan dina kunder handla enkelt genom att endast uppge minimalt med information och slippa långa registreringsprocesser. Dessutom får kunden hem varan först och betalar sen vilket gör det tryggt att handla. Enligt undersökningar från Sifo vill 46% av alla e-handlande konsumenter att fler butiker erbjuda tryggare och enklare betalsätt som faktura – något som skulle få dem, enligt dem själva, att handla på nätet.Klarna Konto

Klarna konto ger dina kunder möjligheten att själva bestämma hur mycket av köpbeloppet som ska betalas varje månad. Dessutom samlar kunderna alla månadens köp på en faktura. För dig innebär Klarna konto en möjlighet som öppnar upp för fler köp och skapar köpstarkare kunder.

 

Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan du erbjuda dina kunder alla betalningsmetoder i en och samma betalningslösning.
Det är otroligt smidigt och enkelt för både dig och dina kunder.

Varför Klarna?

Tar hela kredit- och bedrägeririsken
Vi står för risken och garanterar att du alltid får betalt.

Minimerar din administration
Vi tar hand om hela betalningsprocessen och kundtjänst där vi svarar på dina kunders frågor.

Godkänner flest köp
Genom att ha Europas största transaktionsdatabas kan vi godkänna fler köp än någon annan leverantör.

Ökar din konvertering
Genom hämta-adress-funktionen handlar dina kunder snabbare och enklare. Något som bidrar till fler genomförda köp.

Starkt varumärke
Våra tjänster står för trygg- och enkelhet – något som gjort Klarna till ett starkt varumärke.

Läs mer på klarna.se.

Om Ecster

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Med en bred palett av produkter och tjänster får konsumenten möjlighet att finansiera både små vardagsinköp och större investeringar.

Läs mer och ansök: https://www.ecster.se/foretag/ehandel/ecster-pay

Ecster Pay

Kassalösningen Ecster Pay är byggd för dagens konsumenter som vandrar mellan kanalerna och vill ha ett enhetligt erbjudande och en köpupplevelse av högsta klass. Kassan är byggd för att ge fler nöjda återkommande kunder och högre snittköp.

 • Kunden kan jämföra betalsätt
 • Kassan smälter in i din webbshop
 • Möjlighet att göra betalningar i världens alla valutor

Betalsätten kunderna vill ha

Alla steg i Ecster Pay är överskådliga och kunden kan välja mellan alla populära betalsätt där det senast använda betalsättet alltid är förvalt.

 • Faktura
 • Delbetala
 • Kort
 • Swish

Ecster Pay Link betallänk

Med Ecster Pay Link kan du enkelt erbjuda dina kunder att betala via betallänk. Länken skickas via sms eller mejl och kunden väljer själv vilket betalsätt som används.

Kontakta Ecster

Tel: 08-701 79 10
E-post: sales@ecster.se

Superenkel betalning för din webbutik

DIBS sätter dig och din kund i fokus och ger dig tillgång till de mest populära betalsätten. Med betallösningen Easy kan dina kunder betala blixtsnabbt – oavsett om du säljer till företag eller slutkund.

Easy för dina kunder

Att det går snabbt och enkelt att betala är helt avgörande för att få igenom så många köp som möjligt. Några av de vanligaste anledningarna till att konsumenter avbryter köp på nätet är att de inte kunde betala med önskat betalsätt och att det var för krångligt att registrera sina uppgifter. Det vill DIBS ändra på.

Easy checkout ligger helt inbäddad i din webbutik, så att dina kunder aldrig behöver lämna din webbsida för att betala. Kunden kan spara sina uppgifter, så att de är förifyllda vid nästa köp i någon av webbutikerna som använder Easy. För att ge dina kunder full flexibilitet finn möjlighet att spara flera kort, leveransadresser och fakturauppgifter. DIBS tar hand om kreditrisken vid fakturabetalning så att du kan vara säker på att få dina pengar.

Easy för dig

Eftersom det bara behövs ett enda avtal för alla betalsätt inklusive kortinlösen får du allt på samma ställe och en samlad utbetalning. Det sparar tid och förenklar din administration. Du kan självklart välja vilka betalsätt du vill erbjuda – och om du vill erbjuda betalning till företag och/eller privatpersoner.

DIBS erfarna och lokala support hjälper dig via email och telefon och finns där när du behöver råd på vägen – eller bara vill komma igång med att ta betalt snabbt.

Med DIBS och Easy får du:

 • En betallösning som är byggd för att öka din konvertering och försäljning
 • Hjälp och råd av erfaren support
 • Rådgivning om vilken lösning som passar bäst utifrån dina förutsättningar
 • En checkout som kommer ihåg dina kunder för supersnabb betalning
 • Allt-i-ett: ett avtal för alla betalsätt inklusive kortinlösen. Det ger en samlad utbetalning som förenklar avstämning och bokföring

Utöver Easy erbjuder DIBS en mängd olika betalsätt och lösningar – både för dig som säljer internationellt eller endast i Sverige.

Hör av dig till DIBS på 08-527 525 00 eller sales@dibs.se så hjälper de dig hitta precis rätt lösning utifrån dina behov.

Övriga partners

CDON

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss