Meny

Vi är en snabbväxande e-handelsleverantör som nu behöver stärka upp vårt team med en  projektkoordinator som kan vägleda våra nya kunder i deras e-handelssatsning.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare arbetar du primärt med att strukturera och driva projekt i mål för våra nya e-handelskunder. Du kommer att driva flera parallella projekt, både små och stora, baserade på E37 e-handelssystem. Rollen innebär att stödja nya kunder genom hela implementationsprocessen, utbilda dem i systemet och säkerställa att projekten uppfyller kvalitetskrav och levereras i tid. Arbetet utförs i nära kontakt med både kunderna, partners och samtliga roller i E37s organisation. I arbetet ingår även att ge support till befintliga kunder. Rollen kan vara mycket utvecklande då man ställs inför alla slags problemställningar inom design, internetmarknadsföring, systemintegration, affärsutveckling etc. hos olika typer av företag och butiker.

Jobbet är givande och lärorikt då du kommer komma i kontakt med väldigt varierande branscher med olika produkter där du får en intressant inblick i många spännande företag.

Utöver fast grundlön erbjuder vi provision och vinstdelning utan övre tak.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av projektledning/projektkoordination.
  • Erfarenhet av arbete med e-handel, hemsidor, webbshopar eller andra Internet-tjänster.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Datorvana och grundläggande datorkunskaper.

Det är meriterande om du har bakgrund inom något av följande: projektmetodiker, försäljning, webbdesign, butiksdatasystem, affärssystem, internetmarknadsföring, sökmotoroptimering, sociala medier eller som e-commerce manager.

För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett stort intresse av näthandel och är intresserad av hur teknik och affärer hänger ihop. Du gillar att arbeta i nära dialog med kunder och har en god förmåga att hantera deras förväntningar. Vi söker dig som ger positiv energi, är strukturerad, lösningsorienterad och har en god förmåga att prioritera. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och som en del av ett team. Med fantastiska kollegor vid din sida, internutbildning samt en kunskapsbank med artiklar och guider lär du dig mer och mer för varje dag.

Om oss

Vår affärsidé är att tillhandahålla e-handelssystem som gör det enkelt för butiker att bedriva lönsam e-handel. Inom konceptet Smart e-handel har vi tagit fram metoder för att optimera våra kunders affärsprocess på nätet, med både högre lönsamhet och ökad försäljning.

E37 levererar en helhetslösning för våra kunders webbshopar med allt från design, rådgivning, integration med affärssystem, lansering, drift och moderna metoder för digital marknadsföring. Bland våra kunder finns Länna Sport, AIK, Jordklok, IFK Göteborg, Bookbinders Design, Träningsmaskiner.com, Lysman, Sthlm Blvd, Cissi och Selma, QX och Flottsbro.

Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Drottninggatan i Stockholm. Arbetsuppgifterna fungerar väl som distansarbete och under pandemin erbjuds alla medarbetare att i hög grad arbeta på distans. Utöver fast grundlön erbjuder vi vinstdelning utan övre tak.

Urval bland ansökningar görs löpande.
Tveka inte att skicka in CV och personligt brev till jobb@e37.se!

Vi ber samtliga rekryterings-, annonserings- och uthyrningsfirmor att visa respekt för att vi inte vill använda den typen av tjänster i samband med den här rekryteringen.