Referenser inom e-handel

Ett litet urval av våra kundprojekt, baserade på E37's e-handelssystem.

Sko-Boo
Träningsredskap

WEBBPLATSER

Nöjda kunder

"E37s e-handelssystem är rena drömmen för den som bedriver e-handel! Vi har samarbetat med E37 i många år och kan inte säga annat än att vi är oerhört nöjda med deras bemötande och proffsiga arbete."

Christoffer Tyrefors, Länna Sport

"Sedan vi bytte till E37 e-handelsplattform våren 2011 har vår försäljning ökat med mer än 175 % per år, hela tiden under lönsamhet."

Anders Sjöberg, Lampan.se

"Vi är mycket nöjda med allt E37 hjälpt oss med från början. Både när det gäller layout samt löpandes utveckling av webbutiken. Plattformen fungerar även problemfritt till vårt affärssystem Visma. Kan rekommendera E37 till såväl små och stora företag som har höga krav på sitt system."

Andreas Zwahlen AZ Design

"Vårt enorma artikelregister med över 100 000 artiklar kräver en e-handelsplattform som enkelt integreras med vårt affärssystem och har ett användarvänligt publiceringsverktyg.
Vår omsättning har ökat år efter år, till en 25 gånger högre nivå, tack vare E37s effektiva lösning. Att anlita E37 hör till en av de bästa affärer jag gjort."

Tommy Karlström, Karlströms Motor

"Vi är väldigt nöjda med utformningen av den nya aikshop.se. Vi valde E37 som e-handelsleverantör tack vare deras kompetens inom integration till affärssystem och erfarenhet av försäljning via både nätbutik och fysiska butiker."

Johan Segui AIK Merchandise

"E37s kopplingar fungerar utmärkt och binder ihop hela vår försäljningskedja - webbshopen, externa marknadsplatser som CDON, samt våra butiker med kassasystemet Retail Pro från Retail Store Scandinavia."

Mikael Rehn, SWEdala Outlet

"E37 uppfyller mina krav på allt från integration och smidig internationell handel till konfigurerbara produkter. Jag har aldrig haft en leverantör som är så tillgänglig och aktiv i att hitta lösningar."

Henrik Gustavsson, HG Design

"Jag är särskilt nöjd med E37s förmåga att hitta rätt layout och identitet på nätet för Zoe, utifrån vår grafiska profil och stil i butikerna."

Torbjörn, Zoe Shoes

"Trots att jag är småföretagare med liten budget ger E37 mig möjlighet att tekniskt konkurrera på samma villkor som de allra största e-handelsbutikerna i min bransch.
Det är ovärderligt att ha en personlig relation med de som utvecklar e-handelssystemet, kunna bolla idéer och få tycka till om nya funktioner."

Åsa Dahlström, Lilla W

"Med E37s nya moderna plattform kan vi ha en snabbare kommunikation med våra målgrupper via sociala medier."

Andreas Häggqvist, Flottsbro Friluftsområde

Scrolla upp
Stäng