SÄLJARE INOM E-HANDEL, FAST LÖN + PROVISION

Är du säljare med ett intresse att lära dig mer om e-handel?
Vill du hjälpa företag och butiker att bli framgångsrika på nätet?
Välkommen med din ansökan!


Vi är en snabbväxande e-handelsleverantör som nu behöver stärka upp vårt säljteam med ytterligare en medarbetare. Vi tror att är du är affärsmässig och prestationsorienterad med intresse för flöden och tekniker som förekommer inom e-handel. Arbetet innebär försäljning av E37s e-handelslösning där du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till säljbesök och avslut. Då E37 jobbar med ett stort partnernätverk kompletteras den egna uppsökande telefonbearbetningen med ett inflöde av leads. Jobbet är givande och lärorikt då du kommer komma i kontakt med väldigt varierande branscher med olika produkter där du får en intressant inblick i många spännande företag. Utöver fast grundlön erbjuder vi provision och vinstdelning utan övre tak.

För att trivas och passa i rollen krävs det att:

  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning.
  • Du har ett brinnande intresse av att lära dig mer om e-handel.
  • Du är dedikerad, gillar att leverera samtidigt som du har ett fokus och driv framåt.
  • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du är en glad person som gärna bidrar till att göra E37 till en ännu bättre plats att vara på.


Det är också viktigt att du har god förmåga att skapa nya relationer samt att behålla och utveckla dessa. Om du har tidigare erfarenhet inom e-handel är det meriterande men det är inget krav. Med fantastiska kollegor vid din sida, internutbildning samt en kunskapsbank med artiklar och guider lär du dig mer och mer för varje dag.

Om E37

Vår affärsidé är att tillhandahålla e-handelssystem som gör det enkelt för butiker att bedriva lönsam e-handel. Inom konceptet Smart e-handel har vi tagit fram metoder för att optimera våra kunders affärsprocess på nätet, med både högre lönsamhet och ökad försäljning.

E37 levererar en helhetslösning för våra kunders webbshopar med allt från design, rådgivning, integration med affärssystem, lansering, drift och moderna metoder för Internet-marknadsföring. Bland våra kunder finns Länna Sport, AIK IFK Göteborg, Jordklok, Bookbinders Design, Svenska Gymnastikförbundet, Ceannis, Träningsmaskiner.com, QX och Flottsbro.

Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Drottninggatan i Stockholm.

Urval bland ansökningar görs löpande.

Välkommen med din ansökan via e-post till jobb@e37.se!

Nöjda kunder

Se ett urval av kundprojekt vi är stolta att arbeta med.

Med en säljande webbshop utan mallstyrda begränsningar behöver du inte göra avkall på din grafiska profil.

Öka din försäljning

Integrera och optimera hela affärstrans- aktionen på nätet

Att automatisera hela processen - från marknadsföring, order- läggning, betalning till leverans - är ofta nyckeln till en lönsam och framgångsrik e-handelssatsning.

Scrolla upp
Stäng