Meny

Vi är en snabbväxande e-handelsleverantör som nu behöver stärka upp vårt säljteam med ytterligare en medarbetare. Vi tror att är du är affärsmässig och prestationsorienterad med intresse för flöden och tekniker som förekommer inom e-handel. Arbetet innebär försäljning av E37s e-handelslösning där du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till säljbesök och avslut. Då E37 jobbar med ett stort partnernätverk kompletteras den egna uppsökande telefonbearbetningen med ett inflöde av leads. Jobbet är givande och lärorikt då du kommer komma i kontakt med väldigt varierande branscher med olika produkter där du får en intressant inblick i många spännande företag. Utöver fast grundlön erbjuder vi provision och vinstdelning utan övre tak.

För att trivas och passa i rollen krävs det att:

  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning.
  • Du har ett brinnande intresse av att lära dig mer om e-handel.
  • Du är dedikerad, gillar att leverera samtidigt som du har ett fokus och driv framåt.
  • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du är en glad person som gärna bidrar till att göra E37 till en ännu bättre plats att vara på.


Det är också viktigt att du har god förmåga att skapa nya relationer samt att behålla och utveckla dessa. Om du har tidigare erfarenhet inom e-handel är det meriterande men det är inget krav. Med fantastiska kollegor vid din sida, internutbildning samt en kunskapsbank med artiklar och guider lär du dig mer och mer för varje dag.

Om E37

Vår affärsidé är att tillhandahålla e-handelssystem som gör det enkelt för butiker att bedriva lönsam e-handel. Inom konceptet Smart e-handel har vi tagit fram metoder för att optimera våra kunders affärsprocess på nätet, med både högre lönsamhet och ökad försäljning.

E37 levererar en helhetslösning för våra kunders webbshopar med allt från design, rådgivning, integration med affärssystem, lansering, drift och moderna metoder för digital marknadsföring. Bland våra kunder finns Länna Sport, AIK, Jordklok, IFK Göteborg, Bookbinders Design, Träningsmaskiner.com, Lysman, Sthlm Blvd, Cissi och Selma, QX och Flottsbro.

Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Drottninggatan i Stockholm. Under pandemin erbjuds alla medarbetare att i hög grad arbeta på distans.

Urval bland ansökningar görs löpande.
Tveka inte att skicka in CV och personligt brev till jobb@e37.se!

Vi ber samtliga rekryterings-, annonserings- och uthyrningsfirmor att visa respekt för att vi inte vill använda den typen av tjänster i samband med den här rekryteringen.

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss