Meny

Vi är en snabbväxande e-handelsleverantör som nu behöver stärka upp vårt team med en medarbetare med pedagogisk förmåga att översätta e-handelsteknik till kundens språk.

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen arbetar du primärt med att ge teknisk support och utbilda våra e-handelskunder som säljer på nätet med E37s e-handelsplattform. I arbetet ingår både att utbilda och lösa supportärenden för enskilda kunder samt ta fram allmänna guider och manualer till E37s hjälpcenter. Din uppgift blir att vara den pedagogiska bryggan mellan e-handelsteknik som kan verka komplicerad och kundens perspektiv. Att besvara e-handlarens frågeställningar och se hur tekniska lösningar kan uppfylla deras behov och önskemål. Därför är en viktig egenskap för tjänsten att kunna uttrycka sig pedagogiskt i tal och skrift. Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom IT eller e-handel. Arbetet utförs i nära kontakt med både kunderna och samtliga roller i E37s organisation. Rollen kan vara mycket stimulerande och utvecklande då den ger ett helhetsperspektiv på e-handel, från teknik till affärer, inom våra kunders olika branscher.

Primära arbetsuppgifter:

  • Second line/teknisk support för e-handelsplattformens kunder/kundtjänst.
  • Technical writer - skriva och underhålla supportartiklar/guider/användarmanualer för e-handelsplattformens hjälpcenter (se https://support.e37.se/).
  • Hålla utbildningar avseende e-handelsplattformens användning för nya kunder.

Sekundära arbetsuppgifter som också kan bli aktuella:

  • Felsökning och testning kopplat till kunders supportärenden.
  • Göra förstudier och utreda kravspecifikationer från e-handelskunder.
  • E-handelsrådgivning samt projektledning för nya kundprojekt.

Omfattning heltid (alternativt deltid minst 60 %).

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av arbetsuppgifter inom kundtjänst, utbildningar, produktion av material till hjälpcenter, testning och/eller teknisk projektledning inom IT.
  • Erfarenhet av arbete med webbshopar, hemsidor, affärssystem eller andra områden inom e-handelsbranschen.
  • Kan uttrycka dig väl och pedagogiskt i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Grundläggande gymnasieutbildning.

Det är meriterande om du har bakgrund inom något av följande: teknisk dokumentation, ge support eller utbilda användare av IT-system, testning/felsökning av IT-system, butiksdatasystem, affärssystem, systemutveckling, projektmetodiker, webbdesign, internetmarknadsföring, sökmotoroptimering, sociala medier, digitala strategier, CMS, logistik, webmaster för nätbutik eller hemsida.

För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett stort intresse av näthandel och är intresserad av hur teknik och affärer hänger ihop. Du behöver ha god datorvana och ett allmänt intresse för IT-teknik, men djup teknisk kunskap motsvarande programmerare eller systemadministratör krävs ej. Du gillar att arbeta i nära dialog med kunder och har en god förmåga att hantera deras förväntningar. Vi söker dig som ger positiv energi, är strukturerad, lösningsorienterad och har en god förmåga att prioritera. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och som en del av ett team.

Om E37

Vår affärsidé är att tillhandahålla e-handelssystem som gör det enkelt för butiker att bedriva lönsam e-handel. Inom konceptet Smart e-handel har vi tagit fram metoder för att optimera våra kunders affärsprocess på nätet, med både högre lönsamhet och ökad försäljning.

E37 levererar en helhetslösning för våra kunders webbshopar med allt från design, rådgivning, integration med affärssystem, lansering, drift och moderna metoder för digital marknadsföring. Bland våra kunder finns Länna Sport, AIK, Jordklok, IFK Göteborg, Bookbinders Design, Träningsmaskiner.com, Lysman, Sthlm Blvd, Cissi och Selma, QX och Flottsbro.

Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Drottninggatan i Stockholm. Vi kombinerar arbete på arbetsplatsen med arbete vissa dagar på distans för att främja effektivitet och en hållbar livsstil. Utöver fast grundlön erbjuder vi vinstdelning utan övre tak.

Urval bland ansökningar görs löpande.
Tveka inte att skicka in CV och personligt brev till jobb@e37.se!

Vi ber samtliga rekryterings-, annonserings- och uthyrningsfirmor att visa respekt för att vi inte vill använda den typen av tjänster i samband med den här rekryteringen.

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss