Meny

Vi är en snabbväxande e-handelsleverantör som nu behöver stärka upp vårt team med ytterligare en webbdesigner.

Dina arbetsuppgifter

Som webbdesigner och frontend-utvecklare arbetar du primärt med att implementera webbshopar för våra nya e-handelskunder, utifrån skisser och anvisningar från AD/formgivare. Du kommer att driva flera parallella implementationsprojekt, både små och stora, baserade på E37s egenutvecklade e-handelssystem. Det innebär att använda E37s .NET-baserade webbramverk och komponenter för e-handel i Visual Studio. (Vi arbetar med allt från responsiva mobilgränssnitt till mer traditionella webbgränssnitt.) Arbetet utförs i nära kontakt med både kunderna och övriga roller i E37s organisation. Rollen kan vara mycket utvecklande då man ställs inför alla slags problemställningar inom design, webbproduktion och e-handel hos olika typer av säljande företag.

Kvalifikationer

  • Goda kunskaper inom HTML/HTML5, CSS och JavaScript.
  • Erfarenhet av arbete med e-handel, hemsidor eller webbshopar.
  • Erfarenhet av Windows-miljö samt designmjukvara som Figma, Photoshop eller motsvarande.
  • Erfarenhet av att bygga webbgränssnitt baserat på CSS-ramverk och externa JavaScript-bibliotek. 
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har kunskap inom något av följande: CSS Less, Visual Studio, ASP.NET, programmering, sökmotoroptimering eller e-handelskonvertering. Det kan även vara meriterande med erfarenhet av kundvård och kundkontakt, affärssystem, teknisk dokumentation, eller att ha varit webmaster för nätbutik eller hemsida.

För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett stort intresse av webben och e-handel. Du bör ha en god känsla för hur en grafisk profil och skiss görs levande i ett modernt webbgränssnitt med ”det lilla extra”. Du gillar att arbeta i nära dialog med kunder och har en god förmåga att hantera deras förväntningar. Vi söker dig som ger positiv energi, är strukturerad, lösningsorienterad och har en god förmåga att prioritera. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och som en del av ett team.

Om E37

Vår affärsidé är att tillhandahålla e-handelssystem som gör det enkelt för butiker att bedriva lönsam e-handel. Inom konceptet Smart e-handel har vi tagit fram metoder för att optimera våra kunders affärsprocess på nätet, med både högre lönsamhet och ökad försäljning.

E37 levererar en helhetslösning för våra kunders webbshopar med allt från design, rådgivning, integration med affärssystem, lansering, drift och moderna metoder för digital marknadsföring. Bland våra kunder finns Länna Sport, AIK, Jordklok, IFK Göteborg, Bookbinders Design, Träningsmaskiner.com, Lysman, Sthlm Blvd, Cissi och Selma, QX och Flottsbro.

Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Drottninggatan i Stockholm. Arbetsuppgifterna fungerar väl som distansarbete och under pandemin erbjuds alla medarbetare att i hög grad arbeta på distans. Utöver fast grundlön erbjuder vi vinstdelning utan övre tak.

Urval bland ansökningar görs löpande.
Tveka inte att skicka in CV och personligt brev till jobb@e37.se!

Vi ber samtliga rekryterings-, annonserings- och uthyrningsfirmor att visa respekt för att vi inte vill använda den typen av tjänster i samband med den här rekryteringen.

Kom igång med webbshop hos E37

Våra erfarna e-handelsrådgivare hjälper dig från start till mål.

Priser & paketKontakta oss